Duyuru: SDN artık Genelkurmay'a bağlı

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
aha balyoz soruşturması burayada gelicek hepiimizi göz altnaalıcaklar senin yüüzünden troy çıkgit burdan:D:D:Dbaşımızı yakma

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
cuma geleyim mi diye düşünüyorum ama... hayırlısı bakalım bi yarın olsun da :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bismillah!!! :D
Troy abi hayırlı olsun ne diyelim :)

mrtlln

Asistan
Reaksiyon puanı
61
A. Karakoç
Ankara
Emret Komutanım !!!

:D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
facebook sayfasında yemin törenindeki fotolarına da ulaşabilirsiniz

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Eee, neresi çıkmış bilen var mı?:)

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bende sizlerde 2,5 aydır bayağı bir ayrı kaldım şuan 13 günüm daha kaldı acemiliğim bitmesine, ondan sonra dağıtıma gidecedeğim yol iziyle beraber 7 gün, 7 gün sonra yolculuk baba gider doğuya Jandarma Asayiş Tim olarak gideceğim artık dağdamı, şehirdemi, köydeki karakollaramı düşerim orasını bilemem, 17 kişiyle beraber timim ile beraber doğuya gideceğim, bilecikte askerlik yapmak çok güzeldi buranın kıymetini anlıyacağız, komutanlar, tabur komutanı çok iyi hepsi birbirinden iyi disiplinli anlayışlı, bileciğin bir tek havasından şikayetçiyiz, bu bilecik insanı hasta eder havalardan dolayı, ALLAH askerlik yapacak olanlara bilecik nasip etsin inşallah, bende şuan çarşı izinliyim cumartesi, pazar günü bilgisayarın başından ayrılmayacağım bu fırsatı değerlendireceğim. :)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
detayları ben versem mi :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
zaten bursadaydı da yeri değişti mi onu bilmiyorum net olarak

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Bursa lı ise Bursaya vermezler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Aslında ben askere seneye gidecektim. Dizimden küçük bir ameliyat olmam söz konusu idi kayak kazası nedeni ile. O da askerliği 1 sene uzatmaya yetiyordu.

Peki!!! Askere gitmeye nasıl karar verdim biliyor musunuz?

Hiç tanımadığım bir kız (Askerlik Şubesi'ndeki bayan memur) bana baktı ve "Vaktin gelmiş git bence" dedi ben de tamam dedim. O gün bitirdi işimi :)

Eve geldim, 12'sinde askerim dedim. Yani birkaç gün öncesinden haber vermiş oldum.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
valla ben de fena halde özledim. özgürlük ne pahalı bir şeymiş meğer :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
valla ben de fena halde özledim. özgürlük ne pahalı bir şeymiş meğer :D

Askerlik güzeldir anıları daha'da Güzeldir anlat anlat bitmez Hayırlı teskereler.

Buda bir gerçekki askere değer verilmiyor gerçekler söylendiği zaman suçlu sen oluyorsun mantıksız çokşey var.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
burada ve başka yerde olumsuz olan hiçbir şeyi anlatmayacağım. onlar orada kalacak. iyi ve güzel olan şeyleri anlatacağım dostlarıma ;)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
burada ve başka yerde olumsuz olan hiçbir şeyi anlatmayacağım. onlar orada kalacak. iyi ve güzel olan şeyleri anlatacağım dostlarıma ;)

Birkaç yıldır, olaylar öyle birbiri ardına gelişti ki; en tutucu dediğimiz insan bile belli tavır, plan ve kalıplaşmış yapıyı eleştirmeye başladı. Artık, herşey göz önünde insanlar gerçekleri biliyor. Bunu tartışmaktan da çekinmiyor.

Örneğin; sizin orada bulunmanız, askeri olarak ülkemize ne fayda sağladı. Ne kadar bir askeri eğitim alabildiniz? Türkiye'ye verilen katkı ne? Bana göre bunun cevabı yok. Yani; hiçbir şey ...

Burada bulunup ülkeye vergi, bilişim vs. gibi alanlarda katkı sunabilecekken hiç alanınızla alalakası olmayan bir kuruma 6 ay boyunca boşuna volta at, ee sonuç ne ...

Her neyse, konu bu değil... Hayırlısı ile teskereni alıp, aramıza kavuşman dileğiyle ...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Bende Aynı şeyleri düşünüyordum ama askerlik konusu açıldığı zaman bir parçada olsa katkınız olcaktır :)

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Örneğin; sizin orada bulunmanız, askeri olarak ülkemize ne fayda sağladı. Ne kadar bir askeri eğitim alabildiniz? Türkiye'ye verilen katkı ne? Bana göre bunun cevabı yok. Yani; hiçbir şey ...

Şaka mı yapıyorsunuz?

Her Türk erkeği askerlik yapmak zorundadır. Bu binlerce yıldır böyledir...

Ayrıca bunun bir çok faydaları vardır.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
2013 gelsede askere gitsem..:D