• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Duyulmamış Idam Halk Efsanelsi

gizli_özne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir idam suçlusunun nasıl idam edileceğini kararlaştıramamışlar en sonunda bileklerinden keserek idama karar verdiklerini sölemişler adama
çarşamba günü saat 11:30da bileklerinden kesileceksin die bu fikri kafasınaiice sokmuşlar.Adamın gözüne uyu girmez olmuş her saniye o anı düşünmüş.
En sonun da çarşamba günü saat 11:30da yatırmışlar adama öleceği fikrini çok ii geçirmiişler tabi.Adamın gözünü bağlamışlar plastik bıçağı yavaşça bileklerine sürmeye başlamışlar ardından taze keçi kanını(sıcak bi vaziyette)adamın bileklerine dökmüşler adam çığlıklara boğularak ölmüş:wassat:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İşte bu beyin gücüyle yönetme gibi birşey nasıl bazen düşünerek birşeyleri oynatır hareket ettirir ateşi çoğaltır lambaları kapatırsan bu da psikolojik olarak düşünrek kendini öldürmüş:D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
dikkat edinde gülerken boğulmayın :D

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Adama kalp krizi gecirtmisler,
Bunda komik olan ne anlamadim? :wassat:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
En sona şu ":wassat:" ifadesini koymasaydın gülmezdim yemin ediyorum ama şu an zuhaha diyegülüyorum gerçekten :D