Düşüncelerimizi söylermisiniz.

livepoll1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Photoshop öğrenmek istiyorum cs6 indirip ufak tefek birşeyler denedim yaptım.
Cs6 mı cs5 mı kullanayım eğitim vidiolarını izlicem hangısıyle başlıyayım aralarında fark oluyomu.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Açıkçası fark varmı bilemiyorum ama benim kardeşim CS6 kullanıyor ve çok memnun.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
CS5-CS6 ve ya CC yeterlidir. Bunlar arasında bir kaç özellik farkı olabilir fakat, photoshop öğrenmek için en yenisine sahip olmanız gerekli değil bence. Zaten bir çok eğitim videosu da önceki sürümler üzerinden anlatılıyor. Yeni sürümlerde sunulan özellikler(bazı araçlarla) eskisine göre daha pratik işlem yapmanızı sağlar sadece. Ama dediğim gibi öğrenirken çok ta gerekli değil. Öğrendikten sonra zaten son sürüm ve ya size uygun sürümü kullanırsınız. ;)

livepoll1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cs6 öğrenmişken önüme cs5 çıkarda hani onda birşey yapamam diye bir tereddütte bulundum o yüzden sordum teşekkürler cs6 kullanacagım eğitim hakkında bilgi verebilirsiniz.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Eğitim materyallerini baz alırsak Cs5 kullanmalısın. Çünkü internette bulacağın eğitim videolarının ve derslerin çoğu Cs4, Cs5 olacaktır.
Ancak Cs5 ile Cs6 menüleri arasında fark olmadığı için çok da önemli değil hangisinden başlaman.