Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CS5-CS6 ve ya CC yeterlidir. Bunlar arasında bir kaç özellik farkı olabilir fakat, photoshop öğrenmek için en yenisine sahip olmanız gerekli değil bence. Zaten bir çok eğitim videosu da önceki sürümler üzerinden anlatılıyor. Yeni sürümlerde sunulan özellikler(bazı araçlarla) eskisine göre daha pratik işlem yapmanızı sağlar sadece. Ama dediğim gibi öğrenirken çok ta gerekli değil. Öğrendikten sonra zaten son sürüm ve ya size uygun sürümü kullanırsınız.
Cs6 öğrenmişken önüme cs5 çıkarda hani onda birşey yapamam diye bir tereddütte bulundum o yüzden sordum teşekkürler cs6 kullanacagım eğitim hakkında bilgi verebilirsiniz.
Eğitim materyallerini baz alırsak Cs5 kullanmalısın. Çünkü internette bulacağın eğitim videolarının ve derslerin çoğu Cs4, Cs5 olacaktır.
Ancak Cs5 ile Cs6 menüleri arasında fark olmadığı için çok da önemli değil hangisinden başlaman.