BehzatAmirim
Dekan
Bilmem ?i5 7. Nesil işlemci kullanıyorum, 2.50 GHz sizinki ise 2.40 GHz, bence güzel bir bilgisayar, tabikide kasmaz.
Disk %0e2180+gma 3100 de bile kasma olmuyor sorun oyun performansında.
Disk %0e2180+gma 3100 de bile kasma olmuyor sorun oyun performansında.
Ona bakarsan pentium 4 3.80 ghzi5 7. Nesil işlemci kullanıyorum, 2.50 GHz sizinki ise 2.40 GHz, bence güzel bir bilgisayar, tabikide kasmaz.
para olsaOna bakarsan pentium 4 3.80 ghz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10'da bir de CoD mw3 aç bakalım kaç FPS alıyorsun.![]()
Low 720x900 32Ona bakarsan pentium 4 3.80 ghz
Windows 10'da bir de CoD mw3 aç bakalım kaç FPS alıyorsun.![]()
Mw2 low 640 10 Fps Win 7 60 Fpspara olsa
64 bit kurmamışsınız? Neden? 2GB RAM üstüne 64 bit kurulur. Lütfen tekrar format atın.Windows 7 kullanıyordum üstüne Windows 10 Kurdum.Kasmalar çok fazla olmuyor Chromede 20 sayfa açınca felan.
Sistem
3 GB Ram
İntel Core 2 Duo E4600 2.4 GHz
250 Gb HDD
Ati Readon X1550 512 MB
Ekli dosyayı görüntüle 77042
4 Gb a x64 4gb altına x3264 bit kurmamışsınız? Neden? 2GB RAM üstüne 64 bit kurulur. Lütfen tekrar format atın.
2 GB RAM ile 64 Bit Arch lxde3GB RAM ile 64 bit kullanıyorum...
Ben windows 10 ve 8.1 de mümkünatı olan herşeyi denedim hatta konu dahi açtım ama 50-60 fps 2-3 fps'ye düşüyor.2 GB RAM ile 64 Bit Arch lxdeBoşta 144 MB RAM yiyor ?
Windows 10'da performans seçenekleri altından "maksimum performansı tercih et" dediğinde değişiyor mu? Durup dururken Win 7'den daha az FPS vermesi çok garibime gitti.
Ben windows 10 ve 8.1 de mümkünatı olan herşeyi denedim hatta konu dahi açtım ama 50-60 fps 2-3 fps'ye düşüyor.
Hayır HDD sürünmüyor normal kullanımda oldukça normal win 7 gibi ama oyun performansı konusunda hem win7 hem de win 10 desteği olan pc'ler win 7den win 10'a geçince fps sorunlarından zaten şikayetçi tüm forumlarda böyle...Cidden garipmiş. Ne koydular şu sistemin içine valla; FPS düşüyor, HDD sürünüyor.
Ne alaka masaüstü pc bu...Ekran kartı driverını yükledin mi? Belki de bazen çift kartlı oluyor. Birisi nvidia gtx 970 diğeri intel hd family falan. Hangisiyle başlattığına dikkat et
Linux daha çok performans düşüşü yapıyor.windows yerine linux kullanmayı düşünür müsünüz ?
GPU değil exe açamıyor sanırım ve açması için de performasn düşü olan programlar filan lazımmış.Modesetting/nvidia-nouveau yerine sahipli sürücüyü kurunca performans düşüşü ortadan kalkar diye tahmin ediyorum. Hangi yorumlarmış, dediğimi denemişler mi acaba sormak lazım.
Yine de doğruysa şaşırmam açıkçası. Linux ve Windows arasından hangisi daha iyi GPU sürücü desteğine sahip belli.
1GB RAM'li değilmiydi o?Eski TOSHIBA PC’ye Windows 10 kurmuştum, meraktan. 1-2 kez boot etti sonra düşük bellek puanı bios’a git diye tuhaf bir yazı geldi. 2 gb ramli ama böyle bir yazı geliyordu
Orjinali de XP’ydi![]()
Evet, ama en son 2GB yaptım, konu kapanınca belki iş görür diye1GB RAM'li değilmiydi o?
Keşke Windows 7 olsa. Çok ama çok özlüyorum onuşimdiki monster pc win 10 da iyi çalışıyor mu? win 7 desteği olsa daha iyi...
Kullanıyorum Ubuntuwindows yerine linux kullanmayı düşünür müsünüz ?
XdWin 7 de puan hesaplama olduğu için win 10 ile yarışamaz bile xd
Öyle yazı gelmez sallamıyorsunuz değil mi ?Eski TOSHIBA PC’ye Windows 10 kurmuştum, meraktan. 1-2 kez boot etti sonra düşük bellek puanı bios’a git diye tuhaf bir yazı geldi. 2 gb ramli ama böyle bir yazı geliyordu
Orjinali de XP’ydi![]()
GPU değil exe açamıyor sanırım ve açması için de performasn düşü olan programlar filan lazımmış.
pentium t işlemcili pc'ye win 10 kurun hissedeceksiniz.