Sizinki iyi yine. Benimki daha kötü.Merhabalar.
Laptop'um artık güncel oyunlar için yetersiz kaldığından oynayabileceğim oyunlar sınırlı olduğunun farkındayım. Oynayabilecek düzgün bir oyun bulmakta zorluk çekiyorum.
4GB Ram
İntel Core İ3 5005U İşlemci
(64 bit x64)
için ücretsiz oyun öneriniz var mıdır ?
hangileri mesela ?Evet bir de simulasyon oyuları oynarsın
Hocam geforce now dan ets 2,fortnite gibi oyunlarıda oynayabilirsin.Ücretsizde süresiz oynama bugu var.İstersen söyleyebilirimhangileri mesela ?
wifi 20-25 arası download, 4-9 arası upload. genelde böyle.İnternetin kaç mbps
ets 2 fortnite gibi oyunları kaldırır mı ?Hocam geforce now dan ets 2,fortnite gibi oyunlarıda oynayabilirsin.Ücretsizde süresiz oynama bugu var.İstersen söyleyebilirim
Hocam geforce now a kayıt olursanz oradaki oyunlara sahipseniz mesala fortnite oynayacaksınız fortnitei kütüphanenize ekliyor,sonra siz kütüphanye fortnite gelince oynaya basıyor orada en fazla bi 5 dakika beklersiniz açılması için oyun açılıyor.Oyuna girebilmek için bir kerelik hesabınızı istiyor hesabınızı giriyorsunuz oyun açılıyor.Ücretsizde 1 saat oynama hakkınız var her oyunda ama bunun bugu var.1 saat bitmeden fortniteı kapatıyorsunuz görev yöneticisinden sonra tekrar giriyorsunuz tekrar 1 saatten başlıyor.Oyunların sizde yüklü olmasına gerek yokwifi 20-25 arası download, 4-9 arası upload. genelde böyle.
son yaptığımda 22.11 download 5.73 upload aldım. (Mbps)
Mesaj otomatik birleştirildi:
ets 2 fortnite gibi oyunları kaldırır mı ?
fps değerleri memnun eder mi ? donma, takılma fazla olur mu ?Hocam geforce now a kayıt olursanz oradaki oyunlara sahipseniz mesala fortnite oynayacaksınız fortnitei kütüphanenize ekliyor,sonra siz kütüphanye fortnite gelince oynaya basıyor orada en fazla bi 5 dakika beklersiniz açılması için oyun açılıyor.Oyuna girebilmek için bir kerelik hesabınızı istiyor hesabınızı giriyorsunuz oyun açılıyor.Ücretsizde 1 saat oynama hakkınız var her oyunda ama bunun bugu var.1 saat bitmeden fortniteı kapatıyorsunuz görev yöneticisinden sonra tekrar giriyorsunuz tekrar 1 saatten başlıyor.Oyunların sizde yüklü olmasına gerek yok
donma takılma olmasın yeter diyorum. tür fark etmezHangi tür sevdiğine bağlı mesela
Araba istiyorsan ets 2
Mesela youtuber's life, streamer life sim,pc building simulator,İnternet kafe sim
Futbol seviyorsan football manager da olabilir
LoL'ı deneyeceğim ama ekran kartı olmadan oynayabilir miyim ? bu konularda neredeyse bilgim 0 kusura bakmayınSizinki iyi yine. Benimki daha kötü.
Kanser olmazsanız LoL öneririm. Yüklerseniz gireriz birlikte.
deneyeceğim. teşekkürlerHocam geforce now a kayıt olursanz oradaki oyunlara sahipseniz mesala fortnite oynayacaksınız fortnitei kütüphanenize ekliyor,sonra siz kütüphanye fortnite gelince oynaya basıyor orada en fazla bi 5 dakika beklersiniz açılması için oyun açılıyor.Oyuna girebilmek için bir kerelik hesabınızı istiyor hesabınızı giriyorsunuz oyun açılıyor.Ücretsizde 1 saat oynama hakkınız var her oyunda ama bunun bugu var.1 saat bitmeden fortniteı kapatıyorsunuz görev yöneticisinden sonra tekrar giriyorsunuz tekrar 1 saatten başlıyor.Oyunların sizde yüklü olmasına gerek yok
düşük grafikte çalışır eğer ekran kartı yoksaLoL'ı deneyeceğim ama ekran kartı olmadan oynayabilir miyim ? bu konularda neredeyse bilgim 0 kusura bakmayın![]()
ekran çözünürlüğüm 768x1366. minimum 1200x1920 olmalıymış galibadüşük grafikte çalışır eğer ekran kartı yoksa
nedendoki dokiyi özellikle oyna
hatta yanında kardeşin falan olsun
tam çocuklara açmalık oyun oyna görürsünneden?
kasmasın yeter, türü farketmez dedim ama bunu kastetmemiştim..