Düşük fps sorunu

Seventeen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 5-6 ay önce GT 1030 ekran kartı aldım ilk zamanlarda fps değerleri gayet normaldi League of Legends'da en yüksek ayarlarda en düşük 75 en yüksek 150 civarı fps alıyordum 3-4 ay geçtikten sonra aniden fps düşmeye başladı 15 fps alıyorum ve sadece bu oyunda değil bir çok oyunda bu sorunu yaşamaya başladım format attım yazılımsaldır belki diye fakat sonuç aynı hiç bir yerde de çözümünü bulamadım.
Sistem Kısaca:
GT 1030
Q9300
4GB RAM

mir4cold

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Arkadaşlar 5-6 ay önce GT 1030 ekran kartı aldım ilk zamanlarda fps değerleri gayet normaldi League of Legends'da en yüksek ayarlarda en düşük 75 en yüksek 150 civarı fps alıyordum 3-4 ay geçtikten sonra aniden fps düşmeye başladı 15 fps alıyorum ve sadece bu oyunda değil bir çok oyunda bu sorunu yaşamaya başladım format attım yazılımsaldır belki diye fakat sonuç aynı hiç bir yerde de çözümünü bulamadım.
Sistem Kısaca:
GT 1030
Q9300
4GB RAM
Knk GT 1030 u kaça aldın ? Sistemi kaça topladın ?

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Driverı kurdunuz mu? Tozları da temizleyin.

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
pc de normal kurduğu ilk anda galiba sorun yok driverden olamaz format attıktan sonra virüsler kalabiliyor mu ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada benchmark testi filan yaptınız mı ? değişim filan var mı ya da sorun gpu yerine başka birşeyden olabilir işlemcinin max sıcaklığı geçtiğinde performansın düştüğünü gördüm sıcaklıkta filan hiç mi bir değişiklik yok gözünüze batan ?

cache temizliği ve disk birleştirme yapıp deneyin .

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Sistemi toplamadım sadece ekran kartını değiştirdim ve 750 tlye aldım
Thortle stop programini indir ac ve ustteki 3 tane kutucu isartle ve 100 yap stepspeed I ac ve onun yukarisindeki 20-40 arasi sayiyi en yuksege al eger en yuksekte ise bir ileri bir geri al

Seventeen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle kusura bakmayın bildirim gelmediği için cevap veremedim fakat öncelikle şunu farkettim LoL'de antrenman modundayken 175 fps alıyorum halen ve GTA San Andreas'da 25 fps alırken SAMP'da 60 fps alıyorum.(oyunlar korsan değil)

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Öncelikle kusura bakmayın bildirim gelmediği için cevap veremedim fakat öncelikle şunu farkettim LoL'de antrenman modundayken 175 fps alıyorum halen ve GTA San Andreas'da 25 fps alırken SAMP'da 60 fps alıyorum.(oyunlar korsan deil) bende aynı sorun yaıyorum heralde gta nın optimizasyon sorunu var

Öncelikle kusura bakmayın bildirim gelmediği için cevap veremedim fakat öncelikle şunu farkettim LoL'de antrenman modundayken 175 fps alıyorum halen ve GTA San Andreas'da 25 fps alırken SAMP'da 60 fps alıyorum.(oyunlar korsan değil)
bende aynı sorunu yaıyorum gta nın optimizasyon sorunu var

geforce exprience ayarları ile oynamayı deneyin

Seventeen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bende aynı sorunu yaıyorum gta nın optimizasyon sorunu var

geforce exprience ayarları ile oynamayı deneyin
Bu tür şeyleri denedim ama şuan PC özelliklerinden 10 kat daha az özellik veriyor çoğu oyunu açmıyor bile.