kullanıcı dedi ki:Türkçemiz açısından hatalı bir başlık olmuş. "Güzeller" vardır, "daha güzeller" vardır; ancak "BİR TANE EN GÜZEL" vardır.
Bunu böyle kullananların yüzünden siz de böyle bir yanılgıya düşmüşsünüz. Lütfen dilimize sahip çıkalım.
Paylaşım için de teşekkürler.
Bu gibi durumlarda kaynak belirtildikten sonra sorun olmaz. Sanki kendisi yapmış gibi kaynak belirtmeden sunarsa dediğiniz doğrudur.erol_1982 dedi ki:Konunun içeriğini gezdiyseniz, izinsiz kullanılması halinde yasal işlem yapılacaktır; yazıyor.
kullanıcı dedi ki:Yorumumu dikkatte aldığın için teşekkür ederim Besteciğim, "en" kalkarsa doğru olacak kanısındayım.
Çünkü dünyanın güzel statları vardır ancak aralarından biri diğerlerine göre en güzeldir ve o stat dünyanın en güzel stadıdır.
Açılayıcı olabildim mi?
kullanıcı dedi ki:Yorumumu dikkatte aldığın için teşekkür ederim Besteciğim, "en" kalkarsa doğru olacak kanısındayım.
Çünkü dünyanın güzel statları vardır ancak aralarından biri diğerlerine göre en güzeldir ve o stat dünyanın en güzel stadıdır.
Açılayıcı olabildim mi?
^^-BeSTe- dedi ki:Hımm anladım pekala![]()
Bu gibi durumlarda kaynak belirtildikten sonra sorun olmaz. Sanki kendisi yapmış gibi kaynak belirtmeden sunarsa dediğiniz doğrudur.erol_1982 dedi ki:Konunun içeriğini gezdiyseniz, izinsiz kullanılması halinde yasal işlem yapılacaktır; yazıyor.
Sanat eseri gibi bir şeyin kullanımında, bir başka kişi söz konusu şeyi kullanmak isterse o şeyi yapan kişiden izin almak zorundadır. Telif hakları açısından düşünürseniz anlaşılması daha kolay olur. Mesela X şarkıcının bir şarkısını Y şarkıcısı kendi albümünde kullanmak isteseydi, Y X'ten o şarkının kullanımı için izin isteyecek ve belli bir kullanım ücreti ödeyecekti. Ancak bu gibi bir durum söz konusu değil. Kaldı ki sadece bağlantı verilmiş burada.erol_1982 dedi ki:İzin almış mı? oluyor peki!