Dünyanın Güzel Statları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4

5203582.jpg

İşte dünyanın güzel statları...

Kaynak

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Türkçemiz açısından hatalı bir başlık olmuş. "Güzeller" vardır, "daha güzeller" vardır; ancak "BİR TANE EN GÜZEL" vardır.
Bunu böyle kullananların yüzünden siz de böyle bir yanılgıya düşmüşsünüz. Lütfen dilimize sahip çıkalım. ;)
Paylaşım için de teşekkürler.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kapasite : [size=18pt]2[/size]00.000 o.O
02.jpg

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kullanıcı dedi ki:
Türkçemiz açısından hatalı bir başlık olmuş. "Güzeller" vardır, "daha güzeller" vardır; ancak "BİR TANE EN GÜZEL" vardır.
Bunu böyle kullananların yüzünden siz de böyle bir yanılgıya düşmüşsünüz. Lütfen dilimize sahip çıkalım. ;)
Paylaşım için de teşekkürler.

Teşekkür ederim ancak stat-LARI- dediği için güzeller statları falan tuhaf olmaz mı ki ??? :) Hem statları diye çoğul ekli kullanılmış ben gerek yok diye biliyorum ama doğrusu neyse söyleyin düzelteyim arkadaşım :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Konunun içeriğini gezdiyseniz, izinsiz kullanılması halinde yasal işlem yapılacaktır; yazıyor.

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yorumumu dikkatte aldığın için teşekkür ederim Besteciğim, "en" kalkarsa doğru olacak kanısındayım.
Çünkü dünyanın güzel statları vardır ancak aralarından biri diğerlerine göre en güzeldir ve o stat dünyanın en güzel stadıdır.
Açıklayıcı olabildim mi?

erol_1982 dedi ki:
Konunun içeriğini gezdiyseniz, izinsiz kullanılması halinde yasal işlem yapılacaktır; yazıyor.
Bu gibi durumlarda kaynak belirtildikten sonra sorun olmaz. Sanki kendisi yapmış gibi kaynak belirtmeden sunarsa dediğiniz doğrudur.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kullanıcı dedi ki:
Yorumumu dikkatte aldığın için teşekkür ederim Besteciğim, "en" kalkarsa doğru olacak kanısındayım.
Çünkü dünyanın güzel statları vardır ancak aralarından biri diğerlerine göre en güzeldir ve o stat dünyanın en güzel stadıdır.
Açılayıcı olabildim mi?

Doğru ;En güzel bir tane olur

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kullanıcı dedi ki:
Açılayıcı olabildim mi?

Hımm anladım pekala :)

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
-BeSTe- dedi ki:
Hımm anladım pekala :)
^^
Türkçemize sahip çıkalım derken "k" harfini kaçırmışım. :$

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
erol_1982 dedi ki:
Bu gibi durumlarda kaynak belirtildikten sonra sorun olmaz. Sanki kendisi yapmış gibi kaynak belirtmeden sunarsa dediğiniz doğrudur.

İzin almış mı? oluyor peki!

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
erol_1982 dedi ki:
İzin almış mı? oluyor peki!
Sanat eseri gibi bir şeyin kullanımında, bir başka kişi söz konusu şeyi kullanmak isterse o şeyi yapan kişiden izin almak zorundadır. Telif hakları açısından düşünürseniz anlaşılması daha kolay olur. Mesela X şarkıcının bir şarkısını Y şarkıcısı kendi albümünde kullanmak isteseydi, Y X'ten o şarkının kullanımı için izin isteyecek ve belli bir kullanım ücreti ödeyecekti. Ancak bu gibi bir durum söz konusu değil. Kaldı ki sadece bağlantı verilmiş burada.