- Reaksiyon puanı
- 2,148
Ah [MENTION=83192]hsngrms[/MENTION] neredesin kimse yok yardım edecek 

merhaba, tam bir acemiyim. rica etsem nasıl senkronize yapabileceğimi anlatır mısınız? teşekkürlerb.flash disk phision chipsetli 2.0 toshiba flash disk aynı flash diskle slax debian lubuntu xubuntu ubuntu zorin emmabuntu arch linıux pardüs pcşinuxos ve daha birçok yüze yakın usb den çalışan live linux denedim hepsinde kqstı hepsinde yavaş çalıştı acaba xfe nin farkımı bilmiyorum sanki harddiskten çalışır kadar hızlı çalışıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bilgisayara kuracak olursan yüzde yüz türkçe oluyor flash disk içinden denemedim türkçe olurluluğunu fakat türkçe klavyeyi keyboard dan tek tıkla beklemeden saniyesinde türkça yapabiliyorsun.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
internete windowsdan girmenin bir mantığı kalmadı artık windowsa virüs girmesini istemiyorsanız bu hızlı live linux solyxd ile girin online işlemlerinizi usb den yapın offline işlemlerinizide windowsdan yaparsınız tepe tepe kullanın interneti nasıl olsa live linux hiçbişe olmaz windows sisteminize firefoxdanda proxy girersiniz yasaklı sitelerede girersiniz hatta senkronize yaparak tüm eklentilerinizi chromiuma veya firefoxada getirirsiniz artrık ben internete windowsdan girmiyorum mesela şu an bu yazımı soydx üzerinden yazıyorum
Merhaba, tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ?merhaba, tam bir acemiyim. rica etsem nasıl senkronize yapabileceğimi anlatır mısınız? teşekkürlerb.