Dünyanın en güzel kızları hangi memlekette ?

Dünyanın en güzel kızları hangi ülkede ?

• Türkiye

Kullanılan: 131 30.3%
  • Rusya-Ukrayna

Kullanılan: 262 60.5%
  • Bulgaristan

Kullanılan: 28 6.5%
  • İtalya

Kullanılan: 39 9.0%
  • İngiltere

Kullanılan: 30 6.9%
  • Brezilya

Kullanılan: 56 12.9%
  • Amerika

Kullanılan: 40 9.2%
  • Hollanda

Kullanılan: 41 9.5%
  • Japonya

Kullanılan: 52 12.0%
  • Fransa

Kullanılan: 25 5.8%
  • Güney Kore

Kullanılan: 6 1.4%
  • Finlandiya

Kullanılan: 2 0.5%

• Kullanılan toplam oy
    433

murad1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye şıkkına oy verenleri kınıyorum. Bizim en güzel Türk' ü en çirkin rusun yanına koy rus yine güzel kalır.

Ruslar alçak gönüllü ve kültürlüler Sezarın hakkı sezara....

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Türkiye Rusya-Ukrayna bence...:)

tanık

Asistan
Reaksiyon puanı
4
N e varsa yerlide var. Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ..:):)::D:

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Rusyaaaaaaa :D Sarışın sarışın :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Hollanda - Brezilya(Beyaz Olanlar) - Japonya - İtalya

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Türk kızları neyimize yetmiyor? :D

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
türk kızları güzel haaa? ahahaa ahahaha. ben bunu söyleyen zihniyete ancak gülerim be abi. bunu söyleyebilmesi için bir kişinin hayatında baltık devletlerinden veya doğu bloğu ülkelerinden birinin vatandaşı olan bir kızı ya hiç görmemiş olması gerekir ya da hayatında hiç kız görmemiş olması. aslında çok uzaklarada gitmeyelim. yanımızda italya, ispanya örnekleri var. oradaki kızları gördükten sonra burdakiler onların yanında porsuk ve maymun karışımı bir şey kalıyorlar. buna rağmen bi de bizimkilerin kendini bulunmaz hint kumaşı sanması ve kaprisleri yok mu. hani güzel olsalarda bu tavırları takınsalar içim yanmayacak. ne bu kendilerini beğenmişlikleri hiç anlayamadım zaten. bi kendini bilmezlik, bi dünyada tek kız ben kaldım havaları. valla hem güzel hem kaprissiz hemde kendini everest tepesinde görmeyen hatun arıyorsanız doğru yer burası değil. dediğim yerlere gidin arkadaşlar. ha burada da güzel hatun yok mu ? çok çok az sayıda tabikide var. onlarda zaten kendilerini everest tepesinde değil, ay da falan zannediyorlar. bizleri oradan takip etmeye çalışıyorlar o "çok gelişmiş" beyinleriyle zannedersem. hadi kolay gelsin.

bu yüzden hiç sevgilim olmadı :S
güzel olmasa bile biraz yaklaşınca kızlar uçmaya başlıyorlar maşallah.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Rusya-Ukrayna
İngiltere
Fransa :icon_:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
RUSya ve Ukrayna dedim ki 23 nisanda okula ruslar gelmişti he birde tataristan var onlarda güzel ruslara benziyorlar ankette yok ama ruslar ve tatarlar diyorum süper kızlar baka baka bir hal olmuştum.

laturca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En guzel en seksi vucut Brezilyalı kızlarda var. Super kalcalar harika bacakları vucutları tas gibi mukemmel.
Latin kızları dunyanın en guzel kızları zaten ıspatladılar guzellik yarısmalarında hep venezuella seciliyor.

Venezuella Cuba Meksika Brezilya vs burdan cok guzel kızlar cıkıyor.
Sarısın Esmer Kumral Zenci herturlu latin kızı var.

Latin kızlarının sadece dıs gorunusu degil icleride cok guzel cok sıcakkanlılar. Ruslar gibi soguk erkeksi ve sevimsiz degiller.

Illa sarısın diyorsanız Isvec kızları guzel. Finlandiya kızlarıda Isvecliler kadar olmasada guzel.

Turk kızlarımızı zaten soylemeye gerek yok.. cok guzelleri var.. ve bu guzeller zaman gectikce artıyor.

Rus kızlarını turkler neden seviyor anlamıyorum galiba rusya turkiyeye yakın oldugundan yabancılara ac oldukları icin ve bitek yabancı olarak genelde rus gordukleri icin acık sacık onlara merak salıyolar.

Ruslar vasat.. Butun dunyayı dolastım Rusyayada gittim oyuzden biliyorum. Pasaklı genelde kumral renkli gozlu.. kilolusu var kilosuzu her turlu var ama genellikle cok sıkıcı soguk ve erkeksi tipleri var. cok sert surat ifadeleri var ve vucutlarında boylarının uzun olmasından baska bi ozelligi yok duz popolular derler melez guzelleri onlara...

Ayrıca turkiyede her gordugu sarısını rus sanan tipler cok.. halbuki ruslar sarısın falan degil asıl kumrallar.... hırvat polonyalı vs bunlara genelleme yapılıp rus deniliyor maalesef..

Polonyalılar onlara gore daha sıcakkanlı ve inanclarına baglı oldukları icin daha dostcanlısı ve temizler.

BeadBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kimi erkeklerdeki objektıf slav guzellığı yanılgısınıda anlayamıyorum .. hayır cogunluk rusya ukrayna da buyuk bı atak yapmısta .. halbukı onu secen cogu arkadasımıza sorsan canlı canlı bi tane rus görmemiştir sadece tvde gorduqu veya onun bunun agzıyla konustuguyla bu secımı yapmıstır bide buna dayanarak ustune ustuk turk kızıyla dierlerını kıyaslamış sankı dersın tum avrupa kızlarını görmüş etmiş hey yarabbi .. dıer bı şıkta ben ruslara acılıyorum nabıyım turk kızlarını vs kuyruk acısı dıcem artık nyse .. hatta bı kac arkadasımız baya bı ılerı gıdıp turk kızını aşalamış turk kızımı ??? ha ha ha aceba kendısı ecnebı anadanmı cıkmıstır cok merak ettim ve guldum :D zaten boyle kişiliklere hep gülüyorus cunku turkıyenın sadece bı sınırındamı kalmıstır nedir ben anlamıyorum cıkıp bi görse etrafta ne afetler var bi arkadasımızında dedıgı gıbı özellikle bursa trakya kızları nıtekım gocmen bu arada arkadasımıza bırı sormus sen gocmenmısın hayır ben turkum demıste gocmende turktur ...

Benım asıl anlatmak ısdediğim şudur inanın arkadaslar özellıkle su son aylarda rus vs turk kızı arasında 10 fark bılmemne saçma sapan bı takım farklılıklar anketler cıkmaya başladı ve su forumdakı cogu erkeın kafasında dıllere destan slav gusellıqı oynamaktadır fakat böyle bşi yoktur .. o sızın 10 rus kızı dedıgınızın anca ıkısının yuzune bakılır dıgerlerını atın cöpe soluk soluk benızler kaş göz belli deil duzensız kemık yapısı .. illakı guzellerıde vardır fakat cogu kuzey kadınının ıskandınavların yapısı budur .. ben antalya kemer vs sahıllerındende haberdarım ve hergun o ruslardan sırplardan beyoglu nufusu kadar görmekteyım ve bı cokta ulke gezdım gördüm inanın turk kızları super fakat gunumuzdekı ekonomık sartlar onların kendısıne bakmasını önlüyor zaten dıkkat edersenız belli bir gelırın ustundekı kızlara aha şu forumdakı tum erkekler donup tekrr tekrar bakar .. 3 sene once mıcrosoftun tanıtımı için ben ve bı turk kızı polonyaya gittik iş için.. fuarda bicok polonyalı bunun yanında rus vs kız kadın vardı fakat onca sızın tabırınızle slavların ıcınde erkeklerın ılqı odagı bu turk kızı oldu bir de soruyolar turkıyede herkes senın kdr guselmı dıye .. onu bunu bırakın ben sevgılımle tatıle cıkamıyorum ne kdr rus erkek varsa hepsi donup bakıo bos bırakmaya gelmıyor hemen sorular yaklaşmalar falann .. komsu komsunun tavugunu kaz gorrmus sizede burdan hersey guzel gorunuor ama gıttığım italyanca kursunda turk kadın ecnebı erkek evlılığı goruyorum .. hatta bir sırp erkek arkadas bana dedıkı siz uyuyun hatunlarınızı tum dunya goturuor .. benımde demek ısdedıqım sız boyle devam edersenız cok seyı elımızden kacırıcaz kendınıze gelın turk kızı havalı dıosunuzda kasıla kasıla oo sızın beendınız ruslarda facede grup acmıs turk erkeeklerının ılqısınden sıkıldık dıye .. valla bı turk kızının nazı cekılırde rus kızının o trıbı boyle havası nasıl cekılır bilmiyorumum sadece onların bı taraflarını kaldrmaktan baska bısey deıl yaptıqınız ayıbb .. ve cok yazıkk benım oyum turkıyeye sayqılar ..

murad1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ingiliz ve polak kızlarını TV den görmedim sizde akdenizde tatilinizi yaparsanız gece disko ya çıkıp çok rahat görüp fikir edinirsiniz.

%80 i kusursuz bana göre TR kızları onların yanında erkekten dönme gibi duruyor. Özellikle poloklar beni büyülüyor böyle bir fizik ve kusursuz vücut hatları bizim mankenlerimizde dahi yok kimse demiyor %100 hepsi süper böyle birşey olması için aynı fabrika üretimi olması gerek...

Şu sn imkanların elverseydi polak bir hatunla evlenmeyi düşünürdüm. Aramızda ciddi bir kültür farkı var. Evliliğe önem verilyorlar neden ? Çünkü orada birinden evlilik teklifi almaları onları inanılmaz derecede onure ediyor. Bİrkaç tanesi ile görüşmüştüm. Olanaklar yüzünden bir yerde ilişki tıkanıyor.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Rusya-Ukrayna tabii ki. Hanım görmesin, kapının önüne koyar valla :D:D

BeadBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
69 ülkenın katıldığı en guzeL esmerLer kategorısınde türkler birinci : ) inqilizinide polaqınıda cok ii bilirim dıskoya gerek yok herkesın zevk farklıdır bişi diyemıcem polak hernyse anlıorumda inqiliz kızlarının suratlar donmeye bensıyor oldukca erkeksı ve keskın surat yapıları var üstelık turk kızlarının tamamını gozden gecırıp polak ve ınqılız kızlarıyla karsılastırdıqını zannetmıorum kı genelı adına böyle konusabılıorsun tam tersi bırcok ülkede ınqılızlerın erkeksı olduquna daır ınanc vardr bence yalnıs konusuosun .. turku begenmıo olabılırsın fakat genelını kastederken ıcınde annen bacın vs olduqunuda unutma ıstersen ve hakaret edmekten vazgecsen ii oLur ben bunları begenıorum de yeter ama hakaret edmekte olmaz ..

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Dünyanın en güzel anatomileri mutlaka melez ırklardan oluşur. Tek bir halk yazmak yanlış olur aslında ama ankette bulunmayan ülke Kolombiya ve Ukrayna kızlarının her zaman hoşlandığım yapıda olduklarını belirtmeliyim.
Ülkemizde ise genelde Çerkes kızları oldukça güzeldir diğerlerine oranla.
Elbette bütün bunlar birer değişken. Bilindiği üzere renkler ve zevkler muhabbeti. :)

BeadBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de türkler derım gerçekten yeni nesıl türk hatunları rusa musa taş cıkartacak cınsten

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Vücut olarak Latin amerika güzelleri(karpuzlar:D:D:D)
Estetik olarak Finlandiya;Ukrayna;Beyaaz Rusya
:Devil2::devil2:
Türkiyede ise 1.İzmir 2.Samsun kızları

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
202
Ankete oy veren bu %31 lik kesim (şu an 69 kişi) sayesinde, dünyanın en kendini beğenmiş kızları da Türkiye'de olsa gerek :D

BeadBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki o 69 kısının 69ununda bayan olduqunu nerden blıosun

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
202
peki o 69 kısının 69ununda bayan olduqunu nerden blıosun

Ben o oyları bayanların kendilerine verdiğini bildiğim için söylemedim ki onu. Türk erkekleri onları güzel buldukları için onlarda kendilerini beğenmiş oluyorlar anlamında söyledim.