Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Japonyaya verdim ama aslinda asya kizlar daha dogrusu sari irk. G.Kore'li kizlar zaten asyanin en guzel kizlari olarak goruluyor ama huylari biraz garip. Guzelse cadi olma olasiligi cok yuksektir. Bir kiz arkadasinla konus seni mahveder cok kiskanc oluyor bazilari. Japonlar tatli felan ama ne desem dislerinin yapisi bira degisik. Ama ben seviyorum cok tatli oluyorlar ama ne kadar tatli olsalarda guzel soz soyleseler de aslinda bir seyler yolunda gitmiyordur sedece soylemiyordur duygusunu belli etmiyordur. Yani evlendiysen cok buyuk sorunlarla karsilasma ihtimali yuksek. Cinlilerden de arada guzel kiz cikiyor ama cinlilere siyasi nedenlerle isinamadim. Birde bazen cok pis kokuyorlar nedeni ise yedigi yemkler ustlerine siniyor . En son care kazak kirgiz felan var ama hic rastgelmedm aslinda bir kac kazga rast geldim ama onlard rus asilli kazak.
oradaki vatandaşları görseniz biz kesinlikle iç güzellikten bahsetmediğimizi sizde biliyorsunuzdur görüntü itibariyle orantı bakımından litvanya bana göre tek geçilcek yer imkanım olsada gitsem beni alsalar )
Hocam Bütün Mükemmel Kızlar Bugün Amerika'da Bu Gerçeği Kabul Etmek Gerekiyor Bana Sorarsanız Çok Mu Üzgünüm Hayır Değilim Bizde ELimizdekilerle Yola Devam Edicez