Gönül kimi severse dünya güzeli odur diye boşuna demiyorlarvenezuella her sene kainat güzeli çıkarıyor, listede yok. güzellik gerçekten göreceli galiba![]()
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] gece gece ağlatıyordun beni:crying: çok özledim benimkini tatil boyunca görmedimGönül kimi severse dünya güzeli odur diye boşuna demiyorlar![]()
Sen yine haline şükret bizim özleyecek bir hatunumuz bile yok@-Beneficence- gece gece ağlatıyordun beni:crying: çok özledim benimkini tatil boyunca görmedim![]()
Sen yine haline şükret bizim özleyecek bir hatunumuz bile yok
Kavuşursun inşallah bir sıcak sarılma seni bu dünyalardan götürür![]()
Yapma be dostum daha 20 gün var nasıl dayanacaksınBizim de hatun yok ben benimkini öylesine diyom kızı seviyorum ama söyleyemedim 5 ağustosta söyleyeceğim inşallah...
Yapma be dostum daha 20 gün var nasıl dayanacaksın![]()
Japonya. Çok güzel oluyor zalimler.![]()
Bir atasözüde derki güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasaValla genel ortalamaya bakılırsa kadınıyla erkeğiyle biz Türkler çirkin bir milletiz.. Ama bu standartlara razı olacaksınız işte, yoksa diğer ülke insanlarıyla bir araya gelmek kaç kişi için mümkün
bir atasözü derki zenginin malı züğürdün çenesini yorar![]()
Bir atasözüde derki güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa![]()
![]()
Bu yorumu görmemiş sayıyorum sen bi derbedere bağla ondan sonra gelGüzellik yatırım aracı mı ki maddi değeri tartışılsın..![]()
Bu yorumu görmemiş sayıyorum sen bi derbedere bağla ondan sonra gel![]()