Dünyada Gelmiş Geçmiş En Rezil Saçma Program

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Show TV'de canlı olarak yayınlanan Şarkı Söylemek Lazım Ben bu kadar saçma sapan program görmedim 1 gün açtım baktım biri şarkı sölüyor bakın yemin olsun ben çıkayım orya hepsini cebime koyup salamasam sesim le ne olayım mahalleden kağıt toplayana adamı çıkarfayım orya o bile onlardan daha iyi söler ya bukadarmı bi saçma program olur.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
vay reisim. senide görmeyelim bi gün hoop star da filan.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
vay reisim. senide görmeyelim bi gün hoop star da filan.

Bak illede roman olsun programı gerçekten orda hakkını veriyorlar çok güzel şarkı sölüyorlar izlerken zevk alıyorsun ama bunlar vala diyorum benim sesim o salaklardan bin kat daha iyi yaw:)

Ferman31

Asistan
Reaksiyon puanı
2
cıvığını çıkardılar işin.bi ton bilmemne star türedi.yarışmayı kazanıyolar sonrada bidaha gören yok.

socratesyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tür programlar bizleri televizyondan baya bi uzaklaştırdı artık kendimize daha çok vakit ayırabiliyoruz eskiden günün büyük bir bölümü televizyon karşısında geçerdi şimdi maçlar dışında pek bakmam

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yakında Hop Hop Star Top Star programı çıkarsa hiç şaşırmayın.

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Televizyon izlemiyorum arasıra güzel bir film olursa bakıyorum.Ne kadar gereksiz şey varsa bizim ülkemizde çıldıracam en sonunda nasıl da ülkeyi rezil ediyorlar,ama bizim insanımızda da kabahat var.
NO COMMENT!

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Birde; benim annem dans edemez var..

Programın salaklığıda adında annem diyor ama yarışmacılarda baba olanlarda var..
Öyle bi rezil programki para versen izlenmez.. jurilerle kavga sataşma falan.. Artık s.çtılar işin içine yani ..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
show tv ye dilekce yazalım bu programın gösterimden kaldırılmasıyla iligli :P

2003mst

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en iyisi evde tv olmıycak yoksa aptallara baktıkca aptallasıyoruz

bazı güzel progrmlar var evet onlarıda tv kartından seyredeceğiz

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
açacan discovery'i bakacan keyfine!.Bu ülkede olan herşeyden nefret etmeye başladım Allah sonumu hayır etsin.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
en iyisi evde tv olmıycak yoksa aptallara baktıkca aptallasıyoruz

bazı güzel progrmlar var evet onlarıda tv kartından seyredeceğiz

Helal kardeşim en doğrusunu sölesin onlar kendi kendilerine hikayeler anlatsınlar ben bi haberleri izlerim atv yi izliyordum haberler için ergenekondan baska haber yok ondan da soğudum simdi sadece neten okuyorum:)

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
esra ceyda kardeşler falan hahaa :D süper rezillikti yani aslında kanal ve yapımcılarda farkında bunların görmemek ve anlamamak için kör olmak lazım ama çıkar meselesi işte herşeyi yapıyolar rezil olmak için ;)

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Yahu zaten programın kuralları o. Ben seye yanıyorum. Yılların sanatçıları kendilerini bile bile rezil ediyorlar. Yazıktır.

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
evet ya ümit besen falan o kızların arasında 2 paralık oldu gözümde o derece :D ;)

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu kadar abzurt program bi arada sadece show tv de ana haber bülteninde bile saçma saçma haberler.çektirsin gitsin böyle programlar ya:)(anti/TV)

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
televizyonda tek izlediğim şey maçtır. başka bişi için tv nin başına geçmem. aslında eskiden spor programlarını falanda izlerdim. şimdi o işinde suyu çıktı. arada bi stadyum u izlerim o kadar.