Dünya Beşiktaş'ı Konuşuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İnşaallah takıma faydası olur da , biz de çok konuşuruz. Erken konuşmayı uygun görmüyorum.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
:flowers:

Logosunda Ay-Yıldız taşıma izni olan tek kulüp. :clover:
En fazla namağlup şampiyon :clover:
En fazla centilmenlik kupası alan takım :clover:
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını bizlere hediye eden kulüp, :clover:

Ötesi var mı ?

Beşiktaşın geçmişini tartışmayın, aklınız şaşar. :tt2:

Quaresma gelmiş, Guti gelmiş, taraftar kulüple barışmış, siz sabahlara kadar yazın, çizin burda tebeşirciler sizii :mrgreen:

Ben önümüzdeki maçlara bakalım diyorum. İnşallah herşey çok güzel olacak.

Bu arada kıskaaaanaaannnlaaarrr çatlaassııınnnn, kıskananlar çatlasın! :D :flowers:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bir takımın futbolcusu ile taraftarı ana avrat bir birlerine küfreder kavga eder ötekileri döver, stadı yakar vs.

Her takımın bir kimliği vardır. 8taş demekten öteye gidecek bir zekanız yok. Misal bir klübün başkanı zamanında Atatürk'e suikastten asılmıştı. Stadı yakanlar, taraftar ile futbolcu kavgası, kendi oyuncusunu tartaklayanlar vs

Atam ne demiş? "Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim"

Şerefimizle kurulduk , öyle yaşıyoruz. Ya siz?

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bir takımın futbolcusu ile taraftarı ana avrat bir birlerine küfreder kavga eder ötekileri döver, stadı yakar vs.

Her takımın bir kimliği vardır. 8taş demekten öteye gidecek bir zekanız yok. Misal bir klübün başkanı zamanında Atatürk'e suikastten asılmıştı. Stadı yakanlar, taraftar ile futbolcu kavgası, kendi oyuncusunu tartaklayanlar vs

Atam ne demiş? "Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim"

Şerefimizle kurulduk , öyle yaşıyoruz. Ya siz?

Sana katılıyorum. Bir tarih Rüştüyü bile arabasında tartakladılar. En iyi döneminde üstelik Fenerbahçe' de oynarken. Bir Beşiktaşlı olarak, Milli takımın başarılı bir oyuncusuna böyle davranılması çok ağırıma gitmişti. Üstelik bu fenerli arkadaşlarımın umrunda bile değildi.

Aramızdaki fark bu sanırım.:mellow:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bende dedim ne oldu biryerde şampiyon falanmı oldular diye:))) q7'yi de guttiyide duymadım:))) Ne bunlar bir cihaz falkanmı yoksa oyuncumu:)))

La Havle...

Arkadaşım sorunlu musun?
Sorunlu Taklidi mi Yapıyorsun?

Guti yi Q7 yi duymadıysan bari SUS da İnsanlar Bu nasıl bir bilgisizliktir diye sana acayip acayip bakmasınlar!!!

Herkes FUTBOL u sevmek
Herkes FUTBOL dan anlamak zorunda değil!!!

AZICIK FUTBOL İLE İLGİSİ OLAN Q7, GUTİ KİMDİR BİLİR...
Futbol ile ilgin yoksa gelip de bu konuya girip kendince BEŞİKTAŞ ı ve TRANSFERLERİNİ Küçümseyen yorumlar yapma...
:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şu transfer döneminde birilerinin çok zoruna gitmiş olacağız ki yedi cepheden saldırıya uğruyoruz. Neredeyse Çarşı'nın, Beşiktaş resmi sitesinin dahi forumuna girip transferleri ve camiayı b.klayacak duruma geldi bazı renkli arkadaşlarımız. Acınacak haldeler. Meğerse adamlar hep bu hayallerle yaşıyormuş... Yazık ki ne yazık.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Şu transfer döneminde birilerinin çok zoruna gitmiş olacağız ki yedi cepheden saldırıya uğruyoruz. Neredeyse Çarşı'nın, Beşiktaş resmi sitesinin dahi forumuna girip transferleri ve camiayı b.klayacak duruma geldi bazı renkli arkadaşlarımız. Acınacak haldeler. Meğerse adamlar hep bu hayallerle yaşıyormuş... Yazık ki ne yazık.

bu hayaller, arkadaşlardan bazılarının şampiyonluk sevincine benzemesin :mrgreen::mrgreen::mrgreen::flowers:

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İlk Beşiktaş vardı tamam da, tek başına mı maç yapıyodu. :D

Konuya dönelim, hayırlı olsun Guti. Seneye futbolu bırakır büyük ihtimal. :D

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Siz sanırsam takımızın sadece futbol tarafıyla ilgileniyorsunuz..Biz Beşiktaş'ımızı her türlü spor etkinliğindeki başarılarıyla ilgileniyoruz.1903 yazıyorsa ve armamızda Ay Yıldız varsa konuşmayacaksın fazla.BU iki önemli husus yeterde artar bile.

Ve siz kulüp denilince aklınıza TOP'u getiriyorsanız (...)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Siz sanırsam takımızın sadece futbol tarafıyla ilgileniyorsunuz..Biz Beşiktaş'ımızı her türlü spor etkinliğindeki başarılarıyla ilgileniyoruz.1903 yazıyorsa ve armamızda Ay Yıldız varsa konuşmayacaksın fazla.BU iki önemli husus yeterde artar bile.

Ve siz kulüp denilince aklınıza TOP'u getiriyorsanız (...)
bu yoruma sadece gülünür hangi dalda hangi başarıdan bahsediyorsun ? bayan-erkek basketbol veya voleybol yüzme,kürek nedense ben hep FB - GS - Efes Pilsen - Eczacıbaşı - Güneş Sigorta çekişmeleri duyuyorum :D futboldan başka hangi dalda başarınız var ? Demirören kırkyılın başında transfer yaptı onca başarısızlığı kapattı bir nevi ağlayan çocuğun ağzına şeker verdi :D sezon ortasında başlar Yıldırım Demirören yeter melodileri :D ayrıca borç oldu 100 milyon Dolar sadece başkana :D

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
bu yoruma sadece gülünür hangi dalda hangi başarıdan bahsediyorsun ? bayan-erkek basketbol veya voleybol yüzme,kürek nedense ben hep FB - GS - Efes Pilsen - Eczacıbaşı - Güneş Sigorta çekişmeleri duyuyorum :D futboldan başka hangi dalda başarınız var ? Demirören kırkyılın başında transfer yaptı onca başarısızlığı kapattı bir nevi ağlayan çocuğun ağzına şeker verdi :D sezon ortasında başlar Yıldırım Demirören yeter melodileri :D ayrıca borç oldu 100 milyon Dolar sadece başkana :D

Ağlayan çocuğun ağzına şeker mi verdiler ?:flowers: Size ne verdiler de hiç durmadan, hala ve hala Beşiktaş' a ve Beşiktaşlılara laf sokmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum :) Hani diyorum ki bir karşılık mı veriliyor bize yaptıklarımızdan dolayı, birşey yaptığımızı hatırlamıyorum.

Beşiktaşlı kardeşlerim içinizden birşey yapan var mı bunlara, ben kimseye birşey yapmadım vallahi :mrgreen: Yorum bile yapmadım, herkese hayırlı olsun diyoruz lakin iş bize gelince terse çeviriliyor, anlamadım :flowers:

tetrapanazomi

Asistan
Reaksiyon puanı
26
wtssoccer
說 http://tinyurl.com/2a7alhf (古蒂正式加盟貝西克塔斯),簽約2年,年薪270萬歐元。 http://plurk.com/p/6klpop
2 minutes ago via API

Tamam, bütün twitter mesajlarında Beşiktaş geçiyor. Fakat bu mesajın neresinde Beşiktaş var? :lol:

Yani bu şekillerin içinden Beşiktaş'ı tespit etmek diyorum tam :clap: 'lık bir iş :blush:

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
fenerbahçe açısından mükemmel transferler. bjk antrenörü yönetimin baskısı ile q7 ve gutiyi oynatmak zorunda kalıcak. bu oyuncular yaşlarından ötürü berbat performans göstericek. yüksek tempoda geçen bir derbide zaten gol son vuruşlarda sorunu olan bjk posizyon üretemez hale gelicek.

yaşasın demirören

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Heyt be konu başlığına bak!:D
Konuşacak tabii dünyada daha önemli konu mu var alla sen

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bazı arkadaşlar yine kendilerinin bile inanmadığı saçma şeyler söylüyo:D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Tamam, bütün twitter mesajlarında Beşiktaş geçiyor. Fakat bu mesajın neresinde Beşiktaş var? :lol:

Yani bu şekillerin içinden Beşiktaş'ı tespit etmek diyorum tam :clap: 'lık bir iş :blush:

Bak orada bir LİNK var... O LİNK e tıklarsan BEŞİKTAŞ nerede GÖRÜRSÜN... :thumbup:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yahu konusmayım diyorum illa beni dile getirceksiniz.ilklerin takimiymissınız ne ilkiniz var kurulmaktan baska..ilkler tarihlerle degil basarilarla olur bitane basari söleyin..ama avrupada en farkli skorla yenilen türk takımı olarak ilksiniz baya bi sürede ilk olarak kalicaksinz.bide galatasarayin ne basarisi var demis elemanın biri..gel müzeye görürsün ne ilki oldugunu

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
yahu konusmayım diyorum illa beni dile getirceksiniz.ilklerin takimiymissınız ne ilkiniz var kurulmaktan baska..ilkler tarihlerle degil basarilarla olur bitane basari söleyin..ama avrupada en farkli skorla yenilen türk takımı olarak ilksiniz baya bi sürede ilk olarak kalicaksinz.bide galatasarayin ne basarisi var demis elemanın biri..gel müzeye görürsün ne ilki oldugunu

İyi ki o maç var değil mi, yoksa ne konuşacaktınız bilmiyorum. Chelsea'dan kendi evinde 5 yemeler, Arsenal'ın 17'lik gençlerinden evinde 5 yemeleri, Benfica'dan 7'leri, Sigmaları... İyi ki var Beşiktaş.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
cok gol yedik cokta yenildik ama gurur duyacak galibiyetlerimiz kupalarimizda var siz sadece 2 transferle gurur duymaya kalkiyorsunuz tek lafim buna..

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Transferden değil Beşiktaş'tan gurur duyuyorum.Beşiktaş'lı olmaktan gurur duyuyorum...

Ve transferlerden şöyle mutluyum,milletin kıskanma duygusunu gözlerle görmek mutluluk veriyor...
İstediğiniz kadar çamur atacak vaktiniz var.

Sizin yazılarınıza GUTİ'mizle gülüyoruz :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
acaba o skoru almasak konuşcak bişey bulabilirmisiniz ! uefa yı alsak dicekler takım yoktu ! illa bi çamur atcaksınız yazık acıyorum size ! beşiktaş ulan!

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
önce UEFA'yi almak gerekir..lafla olmaz o isler...nasil takım yoktu dicez; sizin sansla balla UEFA'yi SÜPER KUPA'yi aldiniz dediginiz gibimi..Cimbom ulean!

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
biz galatasaray kupa aldığı zaman takdir ettik tebrk ettik iyiki bi uefa ve süper kupa aldınız kendinizi çok büyük yerlerde görüyorsunuz türkiyede tek büyük takım vardır oda BEŞİKTAŞTIR! hadi siz gidin pembe formanızı giyin pembe formalı konularınızın altında yorum yapın bu konu siyah beyaz konu bilader ;)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
harbiden muabbet sıktı..size göre normal olarak besiktas türkiyenin en büyügüdr bana göre cimbomdur.kimsenin objektif olmasini beklemiyorum zaten..daha uzatmayalm nokta.bundan 2 3 sene sonra besiktasda pazarlama olayini farkedip renkleri disinda 3 forma kullanacaktr ozman bizi anlarsinz.

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
92
Ayinesi iştir kişinin,lafa bakılmaz.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...