ramaknisnan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 5
İnşaallah takıma faydası olur da , biz de çok konuşuruz. Erken konuşmayı uygun görmüyorum.
Bir takımın futbolcusu ile taraftarı ana avrat bir birlerine küfreder kavga eder ötekileri döver, stadı yakar vs.
Her takımın bir kimliği vardır. 8taş demekten öteye gidecek bir zekanız yok. Misal bir klübün başkanı zamanında Atatürk'e suikastten asılmıştı. Stadı yakanlar, taraftar ile futbolcu kavgası, kendi oyuncusunu tartaklayanlar vs
Atam ne demiş? "Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim"
Şerefimizle kurulduk , öyle yaşıyoruz. Ya siz?
q7'den sonra gutiyi aldı. bir bomba daha bekleniyor.
Bende dedim ne oldu biryerde şampiyon falanmı oldular diye)) q7'yi de guttiyide duymadım)) Ne bunlar bir cihaz falkanmı yoksa oyuncumu))
Bende dedim ne oldu biryerde şampiyon falanmı oldular diye)) q7'yi de guttiyide duymadım)) Ne bunlar bir cihaz falkanmı yoksa oyuncumu))
Şu transfer döneminde birilerinin çok zoruna gitmiş olacağız ki yedi cepheden saldırıya uğruyoruz. Neredeyse Çarşı'nın, Beşiktaş resmi sitesinin dahi forumuna girip transferleri ve camiayı b.klayacak duruma geldi bazı renkli arkadaşlarımız. Acınacak haldeler. Meğerse adamlar hep bu hayallerle yaşıyormuş... Yazık ki ne yazık.
Şaka Şaka Onlar Geride Kalmış Elma Haberin Elma Çoçukları...bu haber doğru mu http://www.elmahaber.com/news_detail.php?id=16530
bu yoruma sadece gülünür hangi dalda hangi başarıdan bahsediyorsun ? bayan-erkek basketbol veya voleybol yüzme,kürek nedense ben hep FB - GS - Efes Pilsen - Eczacıbaşı - Güneş Sigorta çekişmeleri duyuyorum futboldan başka hangi dalda başarınız var ? Demirören kırkyılın başında transfer yaptı onca başarısızlığı kapattı bir nevi ağlayan çocuğun ağzına şeker verdi sezon ortasında başlar Yıldırım Demirören yeter melodileri ayrıca borç oldu 100 milyon Dolar sadece başkanaSiz sanırsam takımızın sadece futbol tarafıyla ilgileniyorsunuz..Biz Beşiktaş'ımızı her türlü spor etkinliğindeki başarılarıyla ilgileniyoruz.1903 yazıyorsa ve armamızda Ay Yıldız varsa konuşmayacaksın fazla.BU iki önemli husus yeterde artar bile.
Ve siz kulüp denilince aklınıza TOP'u getiriyorsanız (...)
bu yoruma sadece gülünür hangi dalda hangi başarıdan bahsediyorsun ? bayan-erkek basketbol veya voleybol yüzme,kürek nedense ben hep FB - GS - Efes Pilsen - Eczacıbaşı - Güneş Sigorta çekişmeleri duyuyorum futboldan başka hangi dalda başarınız var ? Demirören kırkyılın başında transfer yaptı onca başarısızlığı kapattı bir nevi ağlayan çocuğun ağzına şeker verdi sezon ortasında başlar Yıldırım Demirören yeter melodileri ayrıca borç oldu 100 milyon Dolar sadece başkana
wtssoccer
說 http://tinyurl.com/2a7alhf (古蒂正式加盟貝西克塔斯,簽約2年,年薪270萬歐元。 http://plurk.com/p/6klpop
2 minutes ago via API
yahu konusmayım diyorum illa beni dile getirceksiniz.ilklerin takimiymissınız ne ilkiniz var kurulmaktan baska..ilkler tarihlerle degil basarilarla olur bitane basari söleyin..ama avrupada en farkli skorla yenilen türk takımı olarak ilksiniz baya bi sürede ilk olarak kalicaksinz.bide galatasarayin ne basarisi var demis elemanın biri..gel müzeye görürsün ne ilki oldugunu