SeeYouInHell
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
inş. doğrudur![]()
ne işin var senin burda, gitsene chelsea'ye

inş. doğrudur![]()
Ahahahahahaha iyiydi abiSen Chelsea'ye gidersen olur hocam.![]()
ne işin var senin burda, gitsene chelsea'ye![]()
Drogba'nın menajeri Pierre Firelot:
Takımın başına sanırım Villas-Boas geçecek. Kendisinin verdiği rapora göre Drogba seneye Chelsea'de olmayacak.
En cazip teklifi Tottenham'dan değil Galatasaray'dan aldık. Teklif iyi. Çok kısa bir süre içinde geleceğimizi belirleyeceğiz.
Didier düzenli oynayacağı bir takım istiyor. Galatasaray'a çok yakınız ancak kesin bir şey henüz yok.
Real Madrid'den hiç teklif almadık. Milan'ın ise önerdiği komik rakamı reddettik. 1-2 hafta içinde her şey belli olur.
gelirse forlana gerek kalmayacak, forlandan vaz geçer veya forlanıda kadrosuna katarsa çok büyük kadro oluşturur galatasaray, forma satışı, reklam geliri çok büyük gelir elde eder galatasaray, bir fenerbahçeli olarak kutluyorum galatasarayı, bizim aziz yıldırım uyuyor her nedense, türk futbolcu transfer etmekten vaz gçmiyecek anlaşılan aziz yıldırım.
Bugün başta Hürriyet ve Fanatik gazeteleri olmak üzere yazılı ve görsel basında, Chelsea'li Didier Drogba'yı transfer etmek için girişimlerde bulunduğumuz yönünde iddialar yer almaktadır.
Söz konusu futbolcuya dair herhangi bir temasımızın olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarken; ilgili mevkiye dair oyuncu transferini geçtiğimiz günlerde yaptığımızı da ayrıca hatırlatmak isteriz.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24980
:d:d:dbence malaga ile dalga geçmeyin trezeguet ile ilgilenen hercules gs den önce kapti ki malaga hercules ten iyi hemde la liga da müccadele vermesi ben olsam malaga yi seçerdim