Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dilimizde tüy bitti sana gel demekten Resmen vazgeçtik Mustafa Pektemek'ten Oğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten Gel kurtar bizi transfer duası etmekten Bir saat içinde inmezsen o lanet olası jetten At arabasıyla alıcaz seni Stamford Bridge'den
G.Saray, Chelseanin dünyaca ünlü golcüsü Drogbanın transferi için 4 senelik 20 milyon Euro teklifini yıllık 1er milyon artırarak, 24 milyon Euroya yükseltti!
HT Spor'un haberine göre; Galatasaray yönetimi Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için her yolu denediği Didier Drogbaya yeni bir teklifte bulunarak, aklını çelmeyi başardı.
İngilterenin Chelsea takımında forma giyen Fildişi Sahilli yıldız oyuncuya daha önce yaptıkları yıllık 5 milyon Euroluk teklife 1 milyon Euro daha zam yapan Cimbom, golcü oyuncuyu transfer edebilmek için yıllık 6 milyon Euro ödemeyi göze aldı.
TEKLİFE OLUMLU YAKLAŞIYOR
Manajeri aracılığıyla yıldız oyuncuya 4 yıl için 24 milyon Euroluk süper bir teklifte bulunan Galatasaraylı yöneticiler, Bonservisini alma koşulu ile Drogbaya bu parayı ödemeye hazır olduklarını belirttiler. İngiliz kulübünden vergiler hariç 8 milyon Euro yıllık ücret alan Drogbanın, ödediği vergilerle eline geçen net paranın 5 milyon Euro seviyesine düşmesi sebebiyle, Sarı-Kırmızılıların bu teklifine
oldukça sıcak bakmaya başladığı öğrenildi.
HABER BEKLEYİN
İngiliz devi Chelseanin başına yeni sezonda geçecek olan teknik direktörün kendisi hakkında alacağı kararı merakla bekleyen Didier Drogbanın, menajeri aracılığıyla Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı son görüşmede, Teklifinize şu an için çok olumlu bakıyorum. Kulübümle son bir kez daha görüştükten sonra size nihai yanıtımı vereceğim. Bu nedenle benden haber bekleyin dediği bildirildi.
Çok iyi futbolcu ona laf yok da, Drogba'dan sonra ben adam gibi transfer yapamıcaz diye korkuyorum. Sadece Elmander, Drogba, Selçukla bu takım bi yere gitmez. Geçen sene ki gibi ne güdüğü belirsiz bi kaç kişi alırız yine kalırız orta sıralarda sap gibi. Neyse hayırlısı olsun Seneye Şampiyonluk içinde olalım da ne olursa olsun artık.
Yıllar Fenerbahçe'nin politikasını eleştirenler nerde ?
Yok o kadar para yaşı geçmiş oyunculara verilir mi ?
Yok kazık yediniz !
Bunlar boş şeyler,böyle büyük futbolcular gelecek ki Ligimiz'in kalitesi artsın.
Ben bir Fenerbahçe'li olarak Drogba'nın gelmesini çok isterim.Rekabeti arttırır.