Ruyifo
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 82
Modeli AMD Radeon R5 M200 olan ekran kartımın driver'ını bulamadım. Eğer nasıl bulabileceğimi bilen biri varsa ceavplayabilir mi ?
Modeli AMD Radeon R5 M200 olan ekran kartımın driver'ını bulamadım. Eğer nasıl bulabileceğimi bilen biri varsa ceavplayabilir mi ?
Teşekkür ederim. AMD'nin kendi sayfasında niye yok eski diye mi ?AMD Radeon R5 M200 için sürücüler
Bunlar AMD Radeon R5 M200 için sürücülerdir. Bulunan sürücülerin - 113 için Windows 10, Windows 10 64-bit, Windows 8.1, Windows 8.1 64-bit, Windows 8, Windows 8 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit. Ücretsiz yükleme için sürücü seçin.tr.driverscollection.com
veya
AMD Radeon R5 M200 Driver yazarsan bulabilirsin.
Bilmiyorum aslında olması lazım.Ekran kartınız çok mu eski? Dediğinizden kaynaklanıyor olabilir.Teşekkür ederim. AMD'nin kendi sayfasında niye yok eski diye mi ?
Daha eski ekran kartları var sitelerinde,ondan kaynaklanmıyordur herhaldeBilmiyorum aslında olması lazım.Ekran kartınız çok mu eski? Dediğinizden kaynaklanıyor olabilir.
bulamadiysan bununla ilgili cok program var mesela "driver booster" oneririm oto driverlarini buluyor ve yukluyorDaha eski ekran kartları var sitelerinde,ondan kaynaklanmıyordur herhalde
Discord'tan size yardım ederim seve seve TeamViewer üstünden. Discord Adresim: EFI Shell#3260Modeli AMD Radeon R5 M200 olan ekran kartımın driver'ını bulamadım. Eğer nasıl bulabileceğimi bilen biri varsa ceavplayabilir mi ?
Aygıt yöneticisinde m200 yazıyorAygıt yöneticisinde R5 M200’mü yazıyor acaba tam seri numarası farklı olabilir M230 gibi.
M230 da indirdim hata verdiAygıt yöneticisinde m200 yazıyor