Gencoo5162
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
beyler chipset nasıl güncellerim ya yardım
Sistem hakkında bilgi verir misiniz?beyler chipset nasıl güncellerim ya yardım
np350v5cSistem hakkında bilgi verir misiniz?
Peki güncelleme sebebiniz nedir?
diz üstüPeki güncelleme sebebiniz nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstü mü dizüstü mü?
formatladımda sürücüleri bulamadımPeki güncelleme sebebiniz nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstü mü dizüstü mü?
Chipset Dediğiniz Anakart Yani Bios İse İnternette Var Bir Sürü Eğer Başka Birşeyden Bahsediyorsanız Söyleyin Yardımcı Olayım Ayrıca Bilgisayarınız NoteBook Mu Kasalımı Onuda Yazarsanız Sevinirim.
Chipset Dediğiniz Anakart Yani Bios İse İnternette Var Bir Sürü Eğer Başka Birşeyden Bahsediyorsanız Söyleyin Yardımcı Olayım Ayrıca Bilgisayarınız NoteBook Mu Kasalımı Onuda Yazarsanız Sevinirim.
Windows kaç?
win 10 64 bitWindows kaç?
Microsoft Update Catalog Şu Siteden İstediğinz Şeylere Bakın ve İndirin Kurulumunu Bilmiyorsanız Ya İnternetten Bakın Yada Bir Bilgisayarcıya Götürün ve Benim Tavsiyem Bilgisiyarcıya Götürmek Çünkü Kendiniz Güncelleyim Derken Bişeylerin Ayarlarıyla Oynayıp Pcyi Bozabilir Yada Dahada Kötü Hale Getirebilirsiniz. Ayrıca O Gösterdiğiniz Şeylere SağTıklayıp Sürücü Güncelleştir Diyip İnternette Ara Seçeneğine Tıklayıp Güncelleştirmeyi Denedinizmi?
internette ara nasıl yapılıyor ?Microsoft Update Catalog Şu Siteden İstediğinz Şeylere Bakın ve İndirin Kurulumunu Bilmiyorsanız Ya İnternetten Bakın Yada Bir Bilgisayarcıya Götürün ve Benim Tavsiyem Bilgisiyarcıya Götürmek Çünkü Kendiniz Güncelleyim Derken Bişeylerin Ayarlarıyla Oynayıp Pcyi Bozabilir Yada Dahada Kötü Hale Getirebilirsiniz. Ayrıca O Gösterdiğiniz Şeylere SağTıklayıp Sürücü Güncelleştir Diyip İnternette Ara Seçeneğine Tıklayıp Güncelleştirmeyi Denedinizmi?
Bir Video çekip Yollamayı Denicem 1dkinternette ara nasıl yapılıyor ?
bu çok eski