Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
win 11 sürücüleri kendi kurmuyormu
driver indirme programları hakkında yazılan yorumlar pek iç açıcı değil,eski sürücüleri veya yanlış sürücü indirme olabileceğini yazanlar var,şahsen bende pek bu tür programlara sıcak bakmıyorum açıkcası.
Karar sizindir,ama benim tavsiyem ,sıkıntılı olsada kendiniz indirmeniz en sağlıklı olanıdır,tabi herkesin bakış açısı farklıdır.ben sadece kendi görüşümü yazdım.
Windows 11 kuruduktan sonra bilgisayarı İnternete baglı bir şekilde bir süre kullanırsanız kendisni otomatik olarak sürücüleri tarar ver eksikleri yükler. Bu windows güncelleme işlemi ile de yapabilir arka planda sizin haberiniz olmadan da olabilir .
Mesela anlık ekran gidip gelmesi olabilir bu demek oluyor ki o an ekran kartı sürücüsünü yüklüyor. Sizin hiçbir şey yapmanıza gerek olmadan.
Bu türk sürücü yükleme programları artık çok da rağbet görmüyor onlar biraz eskide kaldı artık.