CAN GÜLER
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Intel driverlerini nasil yüklicem arkadaslar bilinmeyen aygitlar war ?
hepsi oldun ekran kartı internet islemci falan ama sadece 1 aygıt war onu tanımıyo buarada yonga setini biliyomusunintelin sitesinden modele göre seçip yükleyebilirsin ama bilinmeyen aygıt derken neyi kastettidiniz anlamadım?.
hepsi oldun ekran kartı internet islemci falan ama sadece 1 aygıt war onu tanımıyo buarada yonga setini biliyomusun
anakartın model numarası derken we nerden yüklicemAnakartın model numarasına göre arayıp. Anakart sürücülerini yükleyiniz. Muhtemelen o bilinmeyen aygıt da yüklenir. Ya da en azından ne olduğu ortaya çıkar.
pentium dual core CPU yazıyo omu ?örneğin, "asus xyz123 anakard sürücüleri " gibisinden google da arama yapın veya anakartınızın web sitesinden indirip kurunuz.
pentium dual core CPU yazıyo omu ?
tamm neyse artık öle yapcam tesekkürlerbilgisayarın kasasını aç, o büyük kartın üzerindeki marka model vs. oradan oku.
sistemim 32 bit ama sorun olur muAIDA64 Extreme ilede bakabilirsin
tamam
yok bilmiyomhepsi oldun ekran kartı internet islemci falan ama sadece 1 aygıt war onu tanımıyo buarada yonga setini biliyomusun
Intel(R) ICH7 Family LPC Interface Controller - 27B8 üstünde yazıyo pcye indiremiyorum windows8.1yok bilmiyomaygıt diyosunda adı ney modeli ney...
kapadım oldu bide su war intel R 8 82801 PC BRİDGE 244 E BUNUDA BULMAM GEREKEe sonuç![]()
hocam sağol zaten bunu bende wardıDriverEasy Programını kullanabilirsin bilgisayardaki aygıtları tarayıp driverları tespit ediyor ve otomatik indiriyor her formattan sonra kullanıyorum bilgisayarda bir problem çıkarmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 9 Mb boyutu vardı.
Link: http://letitbit.net/download/84410.89e06067624703b38b3598326116/DriverEasy.4.6.3.3060.rar.html