DreamBox Hakkında Tavsiyelerinize İhtiyacım Var....

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Merhaba Arkadaşlar, Evime DreamBox HD uydu alıcısı almak istiyorum.. Fakat duyduğum bir şey yüzünden bu konuda biraz tereddütlüyüm.. Bir arkadaşım bana, DreamBox HD tv alıcısı Hakkında ''Donma ve kilitlenme yapıyor Cihazı tekrar kapatıp açana kadar düzelmiyor'' dedi ve kuyuya bir taş attı.. Benimde Aklıma bu sorun takıldı.. Acaba DreamBox nekadar sağlıklı.. Acaba bu konuda nekadar doğru söylüyor.. DreamBox kullanan veya tanıdığında bulunan arkadaşlar varsa cihazın performansı ve sıkıntıları hakkında görüşlerini paylşırlarsa çok memnun kalacağım.. Şimdiden Teşekkürler..
smiley.gif

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir arkadaşım kullanıyormuş bir sorun çıkmadı şimdide kadar demişti.

Yine de işin kaynağına gitmek lazım. :) Bunu kullanan üyeler cevap verirse daha iyi olacak.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Dreambox bu işin piri diye biliyorum. Sonuç itibariyle Linux tabanlı işletim sistemi kullanılıyor cihazda. Eğer böyle bir sorun varsa bile bir firmware ile giderilir diye düşünüyorum.

hltt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Dreambox 500S kullanıyorum ve bahsedilen donma işlemleri eğer cihazı hiç kapatmazsanız maksimum iki ayda bir oluyor. 3 arkadaşımda 800 hd modelini kullanıyorlar ve herhangi bir şikayet duymadım. Duymadım diyorum çünkü cihazları alırken yardımcı oldum bu nedenle bir sorun olduğunda haberim olurdu.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Genelde klonlarda oluyor o sorunlar, bende haftaya 500 HD almayı planlıyorum.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Saolun arkadaşlar... Kararsız aklımı aydınlattınız :D