Dragon Ball

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Demnesia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Dragon Ball

Tür:Aksiyon,Komedi,Fantastik,Macera

Tanıtım:
Goku, ormanda ufak bir kulübede, ölmüş büyük babası Son Gohan'nın ona bıraktığı dört yıldızlı Ejder Topu'yla yaşamaktadır. Goku, bu Ejder Topu'nu, büyük babası zannetmektedir. Bir gün bu ejder toplarını arayan Bulma adında bir kız gelir ve Goku'ye Ejder Toplarının büyüsünü anlatır;
"Yedi tane Ejder Topu varmış. Bunların içindeki yıldızlar sayesinde parıl parıl parlıyorlarmış. Bir taneden yedi taneye kadar hepsini toplarsan ve doğru sözleri söylersen, Ejder Shenlong, gelip senin herhangi bir dileğini yerine getirirmiş. Ama yalnızca bir tanesini!!"
Bunun üzerine Goku ve Bulma bol aksiyon ve komedili uzun bir maceraya atılırlar ve Ejder Toplarını aramaya başlarlar.

dragon-ball-revenge-of-king-picallo-cast-of-characters-screenshot.jpg

GokuRoshiBulmaTurtleCloud.png

GokufirstKame.png

GokuvsGGohan.png

Gokuvsblue.png

Kaynak
Anime 153 Bölümdür. Bundan Başka 3 Serisi Daha vardır.

Filmler
Dragon Ball Movie 1: Curse of the Blood Rubies
Dragon Ball Movie 2: Sleeping Princess in Devil's Castle
Dragon Ball Movie 3: Mystical Adventure
Dragon Ball Movie 4: The Path to Power

[video=youtube;rICAYE-bztU]http://www.youtube.com/watch?v=rICAYE-bztU[/video]

Not: Türkiyede yayınlanmış nadir animelerdendir. Küçük büyük demeden herkesin izlemesi gereken bir yapımdır. Japonca ses ve Türkçe altyazıyla izlenmelidir. İngilizce dublajla izlemeye cüret edenler itina ile falakaya yatırılacaklardır. Çünkü İngilizce dublaj animedeki bütün esprilerin vede diyalogların içine etmektedir. Zamanı geldiğinde animenin diğer serileride tanıtılacaktır. Seri 1986 yılında çıktığı için bulabildiğim en iyi görseller bunlardır.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bunun en iyi hali bu küçük olan ya :D

İzlemedim ama diğerlerini gördüm sarı saçlı koskoca adam olmuş kuyruğu da yoktu zannedersem :D

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Natsukashii :)
Bana göre serinin en güzel bölümleri bu ve Z idi. Ne yazık ki GT için aynı şeyleri söyleyemiyorum.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
GT'deki SSJ sahnelerini hiç bir şeye değişmem! :D Hele ki Gogeta Fusion!

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Gt nin ilk 40 bölümü, daha doğrusu evreni dolaşıp dünyaya gelene kadarki geçen bölüm pek iyi değildi, ama kalanı gittikçe mükemmel oldu.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Off çocukluğuma döndüm biran. Ne izlerdim bunu eskiden :)

Kaplan7

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Vaay amma çok seven varmış Goku yu :D

Kardeş.Tam aradığım bir konu.Ben sadece 1. verisyonunu tam olarak izledim.Z versiyonunun bir çok bölümünü izlemdim.Ama bu çizgi filmini oldum olası çok sevmiştim.Arkadaşın dediği gibi çocukluğuma gittim bir an...Bana güzel bir site söyleyin de bunları izleyeyim.Ben iyi bir site bulamadım bir türlü.Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Aynen bunları izleyebileceğim bir site belirtirseniz müthiş olur. Ama indirebileceğim bir yeri pm ile söyleyebilirseniz daha da müthiş olur :D

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Kardeş.Tam aradığım bir konu.Ben sadece 1. verisyonunu tam olarak izledim.Z versiyonunun bir çok bölümünü izlemdim.Ama bu çizgi filmini oldum olası çok sevmiştim.Arkadaşın dediği gibi çocukluğuma gittim bir an...Bana güzel bir site söyleyin de bunları izleyeyim.Ben iyi bir site bulamadım bir türlü.Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Aynen bunları izleyebileceğim bir site belirtirseniz müthiş olur. Ama indirebileceğim bir yeri pm ile söyleyebilirseniz daha da müthiş olur :D

İkinizede pm ile gönderdim. Onlar işinizi görecektir:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Zamanında atvde veriyordu, o zamanki dublaj çok iyiydi.Özellikle ilk bölümleri izlemek güzel olur ama hd lazın bana varmıdır yüksek çözünürlükte ilk seri

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yaşlı amca biraz sapıkmıydı yoksa benmi yanlış hatırlıyorum :D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Valla Gogeto Vegotto farketmez ikiside Gokuyla Vegetanın salatası :D

---------- Post added 08-01-2011 at 00:11 ---------- Previous post was 07-01-2011 at 23:52 ----------

Zamanında atvde veriyordu, o zamanki dublaj çok iyiydi.Özellikle ilk bölümleri izlemek güzel olur ama hd lazın bana varmıdır yüksek çözünürlükte ilk seri
Valla bulamazsın hd, en yüksek dvd kalitesinde var :)

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
HD'si çıkmadı diye biliyorum, funimation remake bölümleri olabilir belki.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arada hala açıp izliyorum Gokuyu :D