- Reaksiyon puanı
- 747
Hdmi kablo taktığımda görüntü geliyor dp taktığımda Windows'simgesinden sonra görüntü gidiyor
İnternet bağlantısı YÖK diyorEkran kartı sürücünü güvenli modda sil sonra güvenli moddan çıkarak yeniden başlat NVIDIA'nın sitesinden ekran kartını güncelle sorun kalmayacaktır.
Dediğimi yaptın mı ? Güvenli modda internete giremezsin. Güvenli moddan çıkman lazım ekran kartının sürücüsünü silipİnternet bağlantısı YÖK diyor
Suan sildim açıldı ekran gözüktü gittiDediğimi yaptın mı ? Güvenli modda internete giremezsin. Güvenli moddan çıkman lazım ekran kartının sürücüsünü silip
Tamam güvenli moddan çıkıp yeniden başlat ekran kartı driverini sildiğin zaman masaüstünü görmen lazımSuan sildim açıldı ekran gözüktü gitti
Az önce gözüktü masa üstü 3 saniyede gitti görüntüTamam güvenli moddan çıkıp yeniden başlat ekran kartı driverini sildiğin zaman masaüstünü görmen lazım
İşletim sistemi nedir ? Windows 8.1 yada 10 ise otomatik yüklemiştir. HDMI kablosunu tak Windows normal açıkken ekran kartı sürücüsünü sil display port kabloyu tak nvıdıa sürücüsünü kur olacak.Az önce gözüktü masa üstü 3 saniyede gitti görüntü
Tamam deniyorumİşletim sistemi nedir ? Windows 8.1 yada 10 ise otomatik yüklemiştir. HDMI kablosunu tak Windows normal açıkken ekran kartı sürücüsünü sil display port kabloyu tak nvıdıa sürücüsünü kur olacak.
Tamam sildim kaldır dedim gtx 980 sürücüsünüHayır ordan silmeyeceksin. Aygıt yöneticisinden sileceksin.
Kutu içinden çıkan kablo bi ara kullandım1 ay sonra windows logosundan sonra görüntü gelmemeye başladı internetten bakdım herkesde varmış bu sorunKablonun sağlam olduğuna eminmisin ? temassızlık olabilir
Bu foto dp bağlıyken çektim açıldı masaüstü gözüktü hemen siyah ekrana düştü