- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 747
Windows için dp sürücüsü varmıDDU ile silebilirsin internete yaz DDU driver silme rehberler mevcut.
Windows için dp sürücüsü varmıDDU ile silebilirsin internete yaz DDU driver silme rehberler mevcut.
Windows için dp sürücüsü varmı
KaldırdımDediğim yazılım ile kaldır komple.
Abi ben siliyom dediğin programdan sonra açılıyor pc kendi kendine kuru Nvidia yı eski sürüm kurdu içinde görüntü gidiyor sürücü otomatik kurduğu an görüntü gidiyor otomatik kurulumu nasıl kapatırım
Deniyorum dünyayı kurtarmamıza ramak kaldı
Abi yok gene otomatik yüklüyor
Ethernet fişini çektim güncellemesin diye bakıcam yüklenmeden bi takılan pc de kapancakmı diye sonra driver kıracaServislere gelip windows 10 update i bul ona sağ tıkla özellikler de ordan çıkan noktadan devre dışı bırak komple öle dene birde.
Hemen atıyorum formatiDP kabloyu takıp format at kafanı açma hiç
Temiz kurulum her zaman tavsiyemizdir. Ama öyle de olur.Windows orjinal otomatik olarak usb takmadan format atıyor sıkıntı olurmu ?
Bütün herşeyi siliyor suanTemiz kurulum her zaman tavsiyemizdir. Ama öyle de olur.
Dp kablo alsam düzelme ihtimali varmı yoksa donanımsal bi sorunmu vardır sonuçda driver kurduktan sonra gidiyor görüntü
Bu akşam denicemDenemeden bilemeyiz dostum çok pahallı değil kablolar al birtane dene veya yakınlarda pc ci varsa rica et denemek için birtane al .