Download problemi

Taka99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim 2-3 gündür down. hızım 25-26 kb en fazla normalde ben 1mit'im ama neden böyle oluyor...
Acaba telekom yenileme veya çalışma felan mı yapıyor yada başkası benim neti mi kullanıyor...
Kablolu modemim var benden çekmesi mümkün müdür mümkünse ne yapmalıyım...

YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR 2 GÜNDÜR HİÇBİRŞEY İNDİREMİYORUM

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Son Çıkan Kido Virüsünden Olmasın... Veya Yoğunluktan?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Virüs Taramasından Geçirip . Advanced System Care ile İnternet iyileştirmesi Yapmalısın . Böylelikle Tıkanıklığı Açabilirsin.!

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aynısı bana da oldu ama şimdi düzgün gözküyor.bende 1 mgbit internet kullanıcısıyım.

Taka99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son Çıkan Kido Virüsünden Olmasın... Veya Yoğunluktan?

O nasıl bi virüs...
Evet bilgisayarımda virüs var system32'den hep çıkıyor ve hep aynı virüs ama silemiyorum.İki çeşit virüs var o ikisini bi türlü silemiyorum...
Ama virüs 1-2 haftadır var...

aynısı bana da oldu ama şimdi düzgün gözküyor.bende 1 mgbit internet kullanıcısıyım.

Kaç gün sürdü de geçti benimki 2 gündür sürüyo...
Telekomu aradım sorun yok gözüküyor dedi acaba başkası benim netimi mi kullanıyo dicem ama o da mümkün değil kablolu modemim var...

Virüs Taramasından Geçirip . Advanced System Care ile İnternet iyileştirmesi Yapmalısın . Böylelikle Tıkanıklığı Açabilirsin.!

Advanced System Care'ı nasıl yapabilirim,hangi programla virüs programı yoksa yardımcı programla mı?..

TwoFaced

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
system care sadece sistem iyileme yapar virüs temizlemez.
virüs için ilk etapta
http://www.combofix.org/download.php
bunu kullanmalısın.
tarama bittikten sonrada bi antivirüs kullanmalısın.
konu başlığınıda bi gözden geçir..

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım hep ard arda mesaj yazmışsın hemde başlık hatalı bu konu modaratörler tarafından yakında kapatılır

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım merhabalar...

Netin yavaşlığı büyük ihtimalle net sağlayıcından kaynaklanıyordur...Çünkü aynı şeyi birkaç gün önce ben de yaşadım...Bunun dışında virüs var demişsin , sana benim görüşüme göre en iyi olanı önereyim;

System Care i önermişler zaten onu kullanır sistemi iyileştirirsin bunun yanında a-Squared Free yi şiddetle öneririm... Her türlü zararlıyı bulur ve yok eder... Program kurulduktan sonra sadece sen çalıştırınca tarama yapıyor , bunun yanında Türkçe...