Download Accelerator Manager (DAM) 4.5 { iNCELEME } [ İndirme Yöneticisi ]

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6

Download Accelerator Manager
, sunduğu özellikler ve kullanım olarak, İnternet Download Manager(İDM) en iyi ücretsiz alternatifi...

[video=youtube;2AAPkF9Bwy4]http://www.youtube.com/watch?v=2AAPkF9Bwy4&feature=youtu.be[/video]

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar bu program, ücretli olan İnternet Download Manager(İDM) tek ücretsiz alternatifidir. Dosya çekim hızı ile ilgili kişisel deneyimimi sizlerle paylaşıyorum...

Transfer Rate, bölümünde indirme hızını takip edebilirsiniz.

3ps48.gif

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Arkadaşlar bu program, ücretli olan İnternet Download Manager(İDM) tek ücretsiz alternatifidir. Dosya çekim hızı ile ilgili kişisel deneyimimi sizlerle paylaşıyorum...

Transfer Rate, bölümünde indirme hızını takip edebilirsiniz.

İDM gibi tarayıcı eklentileri var mı? Güncel olarak. (Mesela firefox bete uyumlu) Yoksa İDM devam edeyim zaten keyini hallettim idm nin. :D

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6

Elbette bütün popüler tarayıcılarla uyumlu çalışır, çok iyi entegre eder kendisini. Firefox yeni sürüm çıkardığında hemen anında güncellemeyi sunar(eklenti güncellemesi)...

94099172376805735654.png

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İdm uploaded.to gibi sitelerden dosya indirimine izin vermiyordu bu izin veriyormu?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İdm uploaded.to gibi sitelerden dosya indirimine izin vermiyordu bu izin veriyormu?

Onu İDM değil o dediğin siteler izin vermiyor. Paralı üyelikle giriş yaparsan o sitelere o zaman İDM ile indirebilirsin.

Elbette bütün popüler tarayıcılarla uyumlu çalışır, çok iyi entegre eder kendisini. Firefox yeni sürüm çıkardığında hemen anında güncellemeyi sunar(eklenti güncellemesi)...

Bir ara denerim o zaman teşekkürler.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Media Grabber özelliği ile bütün sitelerden ses ve video dosyalarını indirebilirsiniz...