İkisinide dene.Sıkıldığımdan dolayı MOBA oyununa başlamayı düşünüyorum fakat DotA 2 mi yoksa LoL mü? DotA 2 diye düşünüyorum.
Neden ?LoL e başlamayın bence.
Sıkıldığımdan dolayı MOBA oyununa başlamayı düşünüyorum fakat DotA 2 mi yoksa LoL mü? DotA 2 diye düşünüyorum
dota 1ın tadı farklıydı :dDota 1
dota nın tek problemı rus lar cok var genelde hepsı toxıc fakat en azından lol den daha ıyı kıtlesı var ruslar dısındaOyuncu kitlesi olarak Dotayı bilmem ama LoLün çok toxic ve kötü oyuncu kitlesi var.Ama diyorsanız oyuncu kitlesi değil oyun olarak hangisi iyi,sormaya bile gerek yok tabikide LoL daha iyidir.
dota hala cok eylencelı7 yıldır dota 2 oynuyorum 3 bine yakın saatim var, Aynı zamanda lol de oynadım oyun kalitesi olarak kesinlikle dota2 ama 1 oyun min 40 dakika sürüyor kaybettiğin maçta bile bu kadar sürüyor teslim olma yok, oyun öğrenmesi zor ve ağır ilerleyen bir oyun.
Eskiden iyiydi ama artık bu süre çekilmiyor
Lol tavsiye ediyorum.
lol oynayan dota oynayamaz dota oynayan ıkısınıde oynar dota cok zor oyundur gercekten cok zordur ındır dene dota ya yenı baslayan cogu oyuncular atom parcalamak daha kolay derler fakat dota ok adar zevklıdırkı
Mesaj otomatik birleştirildi:
dota 1ın tadı farklıydı :d
dota nın tek problemı rus lar cok var genelde hepsı toxıc fakat en azından lol den daha ıyı kıtlesı var ruslar dısında
dota hala cok eylencelı
Lol der geçerim.Sıkıldığımdan dolayı MOBA oyununa başlamayı düşünüyorum fakat DotA 2 mi yoksa LoL mü? DotA 2 diye düşünüyorum.
arkadas MOBA oyunu demıs en eülencelı Moba oyunlarından bırıdır dotada ındır dene ole gel deyeyımEğlenceli derken sana göre öyledir bu zevk meselesi.
lol mu eğlencelı tek atıyor herkesarkadas MOBA oyunu demıs en eülencelı Moba oyunlarından bırıdır dotada ındır dene ole gel deyeyım
Lol daha iyiarkadas MOBA oyunu demıs en eülencelı Moba oyunlarından bırıdır dotada ındır dene ole gel deyeyım
lol mu eğlencelı tek atıyor herkes
Kardesim once dotayi oyna ole karar ver lol de yanlış anlama ama velet kaynıyorLol daha iyi
Kardesim once dotayi oyna ole karar ver lol de yanlış anlama ama velet kaynıyor
baslamadan bılemessın kıtlesı kotu ama mute ozellıgı var bırı bısıdedımı mute le hıcbısı yapamaz ne yazdıklarını duyarsın nede konustukalrınıKitlesi kötü olunca oyun kötü olmuyor LoL türünün en iyi oyunudur bana göre. Dota videolarını vb izledim hoşuma gitmedi.
doıtada tek paralı sey kostumler onalrda gorunum dota1 den berı oynayan bırını 2gun once baslamıs bırı rahatlıkla kesebılır onemlı olan karakter ve skıllerın dogru kullanımı ıtemlerde ıyı tabıkı ve bunun ıcın dota da rehberler kısmı var mesela her heroda rehberi olan adam var Lone&Man diye biri her heroda rehberi var onun rehberlerinik ullanabılırsınız hem ıyı ıtemler oneriyorDota rus dolu ve ruslar csgodaki gibi.
LoL'un kitlesi çöp.
Dota öğrenmek daha zor.
LoL öğrenmek daha kolay.
Dota LoLden daha p2w
LoL' e başlayın derim ama ben olsam moba oynamazdım bağımlı olmamak için
Lol daha iyi o zaman onda mute atıp oynayalım kendim dota izledim aşırı sıkıcı geldi.baslamadan bılemessın kıtlesı kotu ama mute ozellıgı var bırı bısıdedımı mute le hıcbısı yapamaz ne yazdıklarını duyarsın nede konustukalrını
oyunu oynamadan eleştirme diyim video izlemek ile olmuyor mesela bende lol e girdim beyendim ama dota daha gzuel geldigi icin sildim onceden cok kotu diyordum fakat guzel oyunmus ama dedigim gibi dota daha ii geldigi icin sildim pc ın kaldırıyorsa denemeni tavsiye ederimLol daha iyi o zaman onda mute atıp oynayalım kendim dota izledim aşırı sıkıcı geldi.
Dotada bir kostüm 300 400 Tl yi buluyoroyunu oynamadan eleştirme diyim video izlemek ile olmuyor mesela bende lol e girdim beyendim ama dota daha gzuel geldigi icin sildim onceden cok kotu diyordum fakat guzel oyunmus ama dedigim gibi dota daha ii geldigi icin sildim pc ın kaldırıyorsa denemeni tavsiye ederim