Yardım Dosyalar üzerinde bilinmeyen ok işaretleri oluştu. Bu nedir?

ibrahimoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar

Windows Home kullanıyorum. Bugün dosyaların üzerinde ekran görüntündeki gibi ok işaretleri oluştu. Bu nasıl silinir ve neyin/hangi programın işaretleridir?

Lütfen bilgili arkadaşlar zaman ayırıp yanıtlasın. Her kese teşekkür ederim önceden

Ekran görüntüsü 2022-06-05 211507.png

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-06-05 211507.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-05 211507.png
    13.3 KB · Görüntüleme: 83

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,425
Telefonda Google Lens ile resimi taradım belki programın kendisini bulur. Bulamadı malesef.?

Resimde görünen İkon hakkında hiç bir bilgi yok. Eğer sorunu çözersen burada yaz bizde bilgilenelim.

ibrahimoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefonda Google Lens ile resimi taradım belki programın kendisini bulur. Bulamadı malesef.?

Resimde görünen İkon hakkında hiç bir bilgi yok. Eğer sorunu çözersen burada yaz bizde bilgilenelim.
Aynı yöntemi ben de denedim, sonuç aynıydı. Sanırım yüklediğim Audio Editing programlarının önbellek (cache) hatalı formatı idi. Sorun kendiliğinden çözüldü sayılır. İlginiz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yedekleyici bir uygulama kullandın mı ?
Sadece OneDrive kullanıyorum. Norton Anti virüs programının yedekleme Cloud özelliği var plana dahil olan ama aktive etmedim. Bir defa aktive etmeye çalıştım sonra kullanımına gerek kalmadığı için kapatmıştım.

P.S. Geç cevap için sorry bu arada ))9

Gününüz güzel geçsin.

Norton'un yedeklemesi sanırım.
Çoook teşekkür ederim. Kesinlikle aynı sorun. Geç okudum forumdakı cevabınızı. Çözüme kavuştu. İlginiz çok mutlu etti. Elleriniz var olsun.

En son hangi yazılımı kurdunuz veya güncellediniz fareyi üstüne getirince ne yazıyor.
Norton yedeklemesi imiş

Son düzenleme: