Dosya indirmeden partlara ayırma

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Herhangi bir filehost sitesinden (Hotfile,Fileserve vb.) dosya indirmeden partlara bölüp part linklerini alabileceğimiz bir program varmı bildiğiniz ? Yada belki bu işi yapan bir site biliyorsunuzdur varmı böyle birşey :) ?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Böyle bir şeyi şuana kadar hiç duymadım ama umut kapısı, varsa biz de öğrenelim :)

Reaksiyon puanı
2,148
Yani misal hotfilede 1 gb lık dosya var sen bunu 100mb lar halinde indirmek istiyorsun öyle mi?

Hiç sanmıyorum böyle birşey olduğunu. Varsa ben de bilmek isterim.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Yani misal hotfilede 1 gb lık dosya var sen bunu 100mb lar halinde indirmek istiyorsun öyle mi?

Hiç sanmıyorum böyle birşey olduğunu. Varsa ben de bilmek isterim.

İndirmek istemiyorum yapacaklarım farklı ama dediğin şeyin aynısı benim dediğim şey :)

Hepimiz istiyoruz ama bunu bir bulan olursa harika olur.

Reaksiyon puanı
2,148
Şimdi remote upload diye bi olay var, senin yerine site premium kullanarak indiriyor sen de oradan hızlı bi şekilde indiriyorsun. Ama senin dediğin gibi partlara bölmez böyle bi siteyi de kim yapar bilmiyorum açıkçası herkes tek link ister zaten :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Herkes tek link ister ama belki ben herkesten farklıyımdır :D

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Çıkar ağzında ki baklayı ne için istiyorsun ? :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
o zaman şunu sorayım 1 gblık bir dosya var bunu bir siteye 5 dakikada upload edeceğim upload ettikten sonra bana verdiği dosyaya tıkladığımda hemen indirmeye geçecekmi (dropboxtaki gibi bilenler vardır mutlaka) dropbox kullanırım ama bana hızlı upload edecek bir site lazım bunu bilen varmı ? :D code.google dada sınır 100 mb :D

Reaksiyon puanı
2,148
dropbox demişsin ne güzel kullan işte dropbox'u o zaman :) dosya sınırı yok eğer programıyla upload edersen, upload sınırı da yok, var da program koymuş 50 kb sınır onu kaldırabilirsin ayarlarından :)

1gb dosyayı 5 dakikada up edecek hız nerede ayrıca :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ne için yapacağını anlamadım ama bir program var işini görür mü bilemem. Program sayesinde zipli bir dosyanın içini görüyorsun ve içerisinden istediğin dosyayı indiriyorsun. Program adını hatırlamıyorum.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
dropbox demişsin ne güzel kullan işte dropbox'u o zaman :) dosya sınırı yok eğer programıyla upload edersen, upload sınırı da yok, var da program koymuş 50 kb sınır onu kaldırabilirsin ayarlarından :)

1gb dosyayı 5 dakikada up edecek hız nerede ayrıca :D
dropboxun link ile otomatik upload edeceğini düşünüyordumda unutmuşum sadece bilgisayardan dosya alacağını onun için dropboxda yattı :D

Ne için yapacağını anlamadım ama bir program var işini görür mü bilemem. Program sayesinde zipli bir dosyanın içini görüyorsun ve içerisinden istediğin dosyayı indiriyorsun. Program adını hatırlamıyorum.

İsmini hatırlarsan çok iyi olur aslında ne için kullanacağımda bana kalsın kötü bir iş için kullanmayacağım bunu bilmeniz yeterli diye düşünüyorum :)

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15

Zipli dosyanın içini görmek? Winrar, Winzip, 7zip'den bu programın farkı ne?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
WebZipExplorer: program basit bir arayüze sahip. eski ama iş görüyor, şimdi ufak bir deneme yaptım.
http://www.cgsoftlabs.ro/webzip.html

Zipli dosyanın içini görmek? Winrar, Winzip, 7zip'den bu programın farkı ne?
Eksik bildirim yapmışım ama konuyla alâka kurmanı beklerdim. Program sayesinde internetteki zipli bir dosyanın içini görüyorsun ve içerisinden istediğin dosyayı indiriyorsun. İndirirken de zipli indiriyor.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
WebZipExplorer: program basit bir arayüze sahip. eski ama iş görüyor, şimdi ufak bir deneme yaptım.
http://www.cgsoftlabs.ro/webzip.html

Eksik bildirim yapmışım ama konuyla alâka kurmanı beklerdim. Program sayesinde internetteki zipli bir dosyanın içini görüyorsun ve içerisinden istediğin dosyayı indiriyorsun. İndirirken de zipli indiriyor.

Rar'ı indirmeden içine bakabiliyorsan iyi bişeymiş denemek lazım.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Rar'ı indirmeden içine bakabiliyorsan iyi bişeymiş denemek lazım.

Rar dememiş zip demiş, sanırım Rar da olmuyor

Bu arada aynı özellik Orbit Downloader 'da var Zip dosyalarını indirmeden içindekleri görebiliyorsun :)
Yalnız içinden istediğin dosyayı indirtiyor mu bilmiyorum, büyük ihtimal tüm dosyayı indirir

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
images

Üste dosyanın tam adresini giriyorsunuz. Listede seçtiğiniz dosyaya sağ tıklayıp Extract diyor ve yolunu belirtiyorsunuz. Seçtiğiniz dosya bilgisayarınıza ZIP olarak iniyor.
RAR dosya desteği yok. İsmi gibi sadece ZIP. Zaten teknik olarak RAR dosyalarını desteklemesi pek mümkün değil.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Rar desteği yoksa o iş yaş, zip kalmadı pek :(

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Program en son 2004 te güncellenmiş. RAR dosyası desteği teknik olarak pek mümkün değil.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
konu nereden nereye gelmiş :Dengerex güzel ama o program işime yaramaz