Dosya İndirme Yöneticileri

Reaksiyon puanı
2,148
Korumalı yayınları indirebilen bir yazılım var mı?
GetFLV indiriyormuş oradan da bakmadım ücretli o da. Southpark sitesinde işe yarar bişey bulamadım ffmpeg, livestreamer, php gibi yöntemler denedim olmadı. Benim dediğim şu, IDM'nin video indirmede yaptığı katkıyı eklentiler de yapıyor, fazlası yok. Mesela burada IDM de işe yaramıyor, diğer video indirme eklentileri de, anca m3u8'e ulaşıp ffmpeg ile çekeceksin falan uğraşacaksın: Poyraz Karayel 57.Bölüm izle 11 Mayıs 2016 | Full izle, HD izle, Tek Parça, Dizi izle, canlı dizi izle,dizi seyret, hd dizi, www.canlidizihd5.net

Hal böyle olunca geriye normal indirme görevleri kalıyor, onuda FDM gibi ücretsizler hallediyor.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
idm paralı, ilaçlıları da bir süre sonra indirmez oluyor. bu yüzden eagle yi yükledim tavsiyelerinize uyarak fakat hoş, güzel de yarım kalan, bekletilen indirmeleri kaldığı yerden indirmiyor bi türlü...! ben de free down. man. ı yükledim 48mb tam. dedim bu kadar büyük dosya yapısıyla herhalde işe yarar diye :) gerçekten de işe yaradı. hem yarıda kalan indirmeleri tamamlıyabiliyor sorunsuz hem de youtube gibi video sitelerinden tüm kalitelerde video yakalıyabiliyor. sadece url kopyalıyorum ve ekle diyorum , o bütün kaliteleri önüme seriyo. şimdilik bana bu özellikleri yeter de artar.

asla idm ye para vermem bu ikisi varken. eagle hızlı, fdm ise tam teşekküllü :D eagle nın yeni sürümlerini mutlaka takip edeceğim, inşallah yarım kalan indirmelerde devam etme özelliğini güncellerler.

WatchAndlearn02

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Internet Download Manager'ı ve Free Download Manager'ı öneririm.
Aynı Sekilde Bende
--- Gönderi Güncellendi ---
idm paralı, ilaçlıları da bir süre sonra indirmez oluyor. bu yüzden eagle yi yükledim tavsiyelerinize uyarak fakat hoş, güzel de yarım kalan, bekletilen indirmeleri kaldığı yerden indirmiyor bi türlü...! ben de free down. man. ı yükledim 48mb tam. dedim bu kadar büyük dosya yapısıyla herhalde işe yarar diye :) gerçekten de işe yaradı. hem yarıda kalan indirmeleri tamamlıyabiliyor sorunsuz hem de youtube gibi video sitelerinden tüm kalitelerde video yakalıyabiliyor. sadece url kopyalıyorum ve ekle diyorum , o bütün kaliteleri önüme seriyo. şimdilik bana bu özellikleri yeter de artar.

asla idm ye para vermem bu ikisi varken. eagle hızlı, fdm ise tam teşekküllü :D eagle nın yeni sürümlerini mutlaka takip edeceğim, inşallah yarım kalan indirmelerde devam etme özelliğini güncellerler.
Crack Yapılıyo

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
crackleri genelde sorun çıkarıyor, bir süre sonra video indirmez oluyo...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
benim görüşüm mümkün olduğunca orjinal kullanmaktır. orjinal program bulamaz isem milli hackerlarca kırılmış veya sunulmuş programları tercih ederim. şu an eagle ve fdm birlikte sorunsuz çalışıyorlar bende. tekrar idm ye dönmek istemiyorum. açık kaynak kodlu veya orjinal ürünlerin hakkını teslim etmek gerekir , görevimizdir.
--- Gönderi Güncellendi ---
full prog. da 2 gün önce son sürüm kırılmış :D fake serial sorununu çözdük diyolar, hadi hayırlısı. ama ben sadece yedekte dursun diye indirecem yüklemiyecem.