Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Bir Oyunum var ve Pack'ı Çok Büyük Bunu Nasıl Küçültebilirim ? winzip felan işe yaramadı şöyle bir 10 mb olması için hangi programı kullanmalıyım bilen varsa lütfen söylesin arkadaşlar .
Yok yapılmasına yapılır biraz önce kgb ile 20mb civarında bir sonuca ulaşmak üzereydim 10Mb'a inmediği için sıkıştırmayı iptal ettim. Daha fazlası için hem daha fazla ram'e hem de daha fazla zamana ihtiyaç var. Kendin bir KGB ile arşivlemeyi dene istersen. Ben ayarlardan sıkıştırma oranını "iyi" olarak seçmiştim. Bu seçeneğin üzerinde 3 seçenek daha var, "maksimum" seçeneği ile 10Mb'a hatta belki daha da altına iner diye düşünüyorum. Dediğim gibi ram ve zaman meselesi.
Benim de aklıma bu konudaki ünü yayılmış olan WinUHA geldi. Aşağıdaki adresten indirip deneyebilirsin. Ama çok sıkıştırmak demek çok zaman demek. Yani ZIP yada RAR yaparken 1 - 2 dak'da yapabildiğin işlemi WinUHA ile 10 - 20 dak'da yapabilirsin diye biliyorum.