Dosya Aktarımı

eneshırka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikler merhabalar.Ben laptop um da ki 60 gb dosyayı masaüstü bilgisyarıma atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum hiç denemedim önceden yardımlarınızı bekliyorom.

yusufYAZICI155

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Senin yerinde olsam flashım varsa o dosyaları parça parça şeklinde aktarırdım yani bir kısmını flasha atıp diğer pcye aktarırdım sonraiçindeki klasörü boşaltıp diğer kalan dosyaları içine aktarıp tekrar diğer pcye aktarırdım ha flashım yok diyorsan bu işlemi telefonada yapabilirsin
Bir şarj kablosuyla telefon ve pcye bağla telwfonunda ne kadar boş yer varsa o kadar iyi yeni çıkan telefonlarda 32-256 gb boş yer olabiliyor senin telefonunda ne kadar boş yer var bilemiyorum başka tanıdığında varsa onunlada dneiyebilirsin yada başka arkadaşınfan flaş al bana kalsa en son çare dosyaları onedrivr yada dropbox a atardıma ama 60gb için yeter limi bilmiyorum

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Veya bağla öyle yap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin yerinde olsam flashım varsa o dosyaları parça parça şeklinde aktarırdım yani bir kısmını flasha atıp diğer pcye aktarırdım sonraiçindeki klasörü boşaltıp diğer kalan dosyaları içine aktarıp tekrar diğer pcye aktarırdım ha flashım yok diyorsan bu işlemi telefonada yapabilirsin
Bir şarj kablosuyla telefon ve pcye bağla telwfonunda ne kadar boş yer varsa o kadar iyi yeni çıkan telefonlarda 32-256 gb boş yer olabiliyor senin telefonunda ne kadar boş yer var bilemiyorum başka tanıdığında varsa onunlada dneiyebilirsin yada başka arkadaşınfan flaş al bana kalsa en son çare dosyaları onedrivr yada dropbox a atardıma ama 60gb için yeter limi bilmiyorum
En son yazdığını yapan belasını arıyordur 60 yüklemek 60 indirmek ?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Cihazları aynı ağa bağlanma imkanın varsa böyle yapılabilir.

eneshırka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Veya bağla öyle yap

En son yazdığını yapan belasını arıyordur 60 yüklemek 60 indirmek ?
doğru biraz saçma olur o :D

Cihazları aynı ağa bağlanma imkanın varsa böyle yapılabilir.
Aynı internet ağına bağlıyım nasıl yapabilirim ?

Flash en mantıklısı olur ama bendeki flash 16gb telefonumda da 40 gb gibi bir boş yer var telefonla yapılabiliyor mu bu iş dosyalarda aktarırken sıkıntı olmaz değil mi?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Windows ağ ile dosya paylaşımı olarak araştırırsanız kaynaklar var deneyin.

yusufYAZICI155

Asistan
Reaksiyon puanı
90
İki pcde bluetooth var mı varsa daha iyi olur bluetootth ile transfer yapabilirsiniz