FlashÖncelikler merhabalar.Ben laptop um da ki 60 gb dosyayı masaüstü bilgisyarıma atmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum hiç denemedim önceden yardımlarınızı bekliyorom.
En son yazdığını yapan belasını arıyordur 60 yüklemek 60 indirmek ?Senin yerinde olsam flashım varsa o dosyaları parça parça şeklinde aktarırdım yani bir kısmını flasha atıp diğer pcye aktarırdım sonraiçindeki klasörü boşaltıp diğer kalan dosyaları içine aktarıp tekrar diğer pcye aktarırdım ha flashım yok diyorsan bu işlemi telefonada yapabilirsin
Bir şarj kablosuyla telefon ve pcye bağla telwfonunda ne kadar boş yer varsa o kadar iyi yeni çıkan telefonlarda 32-256 gb boş yer olabiliyor senin telefonunda ne kadar boş yer var bilemiyorum başka tanıdığında varsa onunlada dneiyebilirsin yada başka arkadaşınfan flaş al bana kalsa en son çare dosyaları onedrivr yada dropbox a atardıma ama 60gb için yeter limi bilmiyorum
doğru biraz saçma olur oVeya bağla öyle yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
En son yazdığını yapan belasını arıyordur 60 yüklemek 60 indirmek ?
Aynı internet ağına bağlıyım nasıl yapabilirim ?Cihazları aynı ağa bağlanma imkanın varsa böyle yapılabilir.
Flash en mantıklısı olur ama bendeki flash 16gb telefonumda da 40 gb gibi bir boş yer var telefonla yapılabiliyor mu bu iş dosyalarda aktarırken sıkıntı olmaz değil mi?Senin yerinde olsam flashım varsa o dosyaları parça parça şeklinde aktarırdım yani bir kısmını flasha atıp diğer pcye aktarırdım sonraiçindeki klasörü boşaltıp diğer kalan dosyaları içine aktarıp tekrar diğer pcye aktarırdım ha flashım yok diyorsan bu işlemi telefonada yapabilirsin
Bir şarj kablosuyla telefon ve pcye bağla telwfonunda ne kadar boş yer varsa o kadar iyi yeni çıkan telefonlarda 32-256 gb boş yer olabiliyor senin telefonunda ne kadar boş yer var bilemiyorum başka tanıdığında varsa onunlada dneiyebilirsin yada başka arkadaşınfan flaş al bana kalsa en son çare dosyaları onedrivr yada dropbox a atardıma ama 60gb için yeter limi bilmiyorum