abanoz dedi ki:ilk önce doğru Türkçe ile derdini anlatmayı öğrensen karlı çıkarsın
Düzenlenme: Benim dönem ödevim var. Veritabanı, formlar ve raporların nasıl yapılcağını bilmiyorum yeni bir bilgisayar öğrencisiyim. Bana yardım edebilir misiniz?ya benımn donem odevım var verıtabanı formlar ve raporlar ona nasıl yapcagımı bılmıym yenı bıl ogrencısıyım
1. si "Profesör" mesaj sayısıyla olunuyor.abanoz dedi ki:"msdn" profesör olduğuna göre bilgisayar üzerine birçokşeyi biliyorsundur. ama bir şeyi değil! insanlar kendi dertlerini kendileri anlatmalıdır. Eğer anlatamıyorsa, karşıdaki ona ne önem verir, nede sorununu çözmek için bir girişimde bulunur. sen onun mesajını düzeltmeye çalışıyorsun fakat onun hala burada olduğunumu düşünüyorsun? mademki profesörsün yazısını düzeltmene gerek yok. sorununu çöz...
heheJerusalem dedi ki:Abinin tarzı süper yanlız.
"Benim bi' ödevim var, veritabanıdır, formlardır falan, ona bi' bakın, birazdan gelip kontrol edicem." Tövbe![]()
yapmış bitirmiş demekkiabanoz dedi ki:yahu adam yazmış gitmiş o günden beri ortada yok! ne ödevi? ne çözmesi?