Dönem odevı

cadıderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya benımn donem odevım var verıtabanı formlar ve raporlar ona nasıl yapcagımı bılmıym yenı bıl ogrencısıyım

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ilk önce doğru Türkçe ile derdini anlatmayı öğrensen karlı çıkarsın

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
abanoz dedi ki:
ilk önce doğru Türkçe ile derdini anlatmayı öğrensen karlı çıkarsın

bencede açıkcası hiç bişe anlamadım !!! ???

ne öğrencisisin ???

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ya benımn donem odevım var verıtabanı formlar ve raporlar ona nasıl yapcagımı bılmıym yenı bıl ogrencısıyım
Düzenlenme: Benim dönem ödevim var. Veritabanı, formlar ve raporların nasıl yapılcağını bilmiyorum yeni bir bilgisayar öğrencisiyim. Bana yardım edebilir misiniz?

Not: Okuyabiliyor musunuz Artık :)

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
"msdn" profesör olduğuna göre bilgisayar üzerine birçokşeyi biliyorsundur. ama bir şeyi değil! insanlar kendi dertlerini kendileri anlatmalıdır. Eğer anlatamıyorsa, karşıdaki ona ne önem verir, nede sorununu çözmek için bir girişimde bulunur. sen onun mesajını düzeltmeye çalışıyorsun fakat onun hala burada olduğunumu düşünüyorsun? mademki profesörsün yazısını düzeltmene gerek yok. sorununu çöz...

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sert konuşmaya gerek yok arkadaşım o da belkide bilmiyordur, ama soruyu soran arkadaşa öyle(sorusunu düzelterek) yardım etmek istemiştir.

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
abanoz dedi ki:
"msdn" profesör olduğuna göre bilgisayar üzerine birçokşeyi biliyorsundur. ama bir şeyi değil! insanlar kendi dertlerini kendileri anlatmalıdır. Eğer anlatamıyorsa, karşıdaki ona ne önem verir, nede sorununu çözmek için bir girişimde bulunur. sen onun mesajını düzeltmeye çalışıyorsun fakat onun hala burada olduğunumu düşünüyorsun? mademki profesörsün yazısını düzeltmene gerek yok. sorununu çöz...
1. si "Profesör" mesaj sayısıyla olunuyor.
2. si internette dolusuyla siteler var. Ödevlerinide orda arıyabilir ;)

mor menekşe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
deryacım mesajlarını okudum anlaşılan kendin çözeceksin sorununu en iyiside buuuuuuu

ozcsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım Dönem ödevini hangi dilde yapacaksın .net mi delphi mi diğerlerimi veritabanı derken hangi veritabanı bunlar benim sorularım şimdi sana biraz ders vereyim
Dönem Ödevini aldın direk shiftdelete girdin konuyu açtın
Hiç arama yapmadın uyraşmadın istediklerinin döküman halinde hazır olduğunu düşünüyorsun ama yanılıyorsun
Arama motorlarını kullanarak istediğin herşeye ulaşabilirsin delphi veya .net ikisi için kesin konuşuyorum.

En önemlisi ise projeni ilk önce iyice araştır,Bilgi edin gereken yazılımları indirir bilgisayrına kurarsın Ödevin ne ise aşama aşama yapar öğretim görevlisi ile sürekli irtibat halinde tamamlamaya çalışırsın (Bu senin için daha iyi olur,Benim bildiğim dönem ödevleri bu şekilde yapılır Öğr.Görv ona göre değerlendirir)
Sen başla da yapamadığın oldumu konu aç yada konuna devam et Canım Arkadaşım senin iyiliğin için

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yahu adam yazmış gitmiş o günden beri ortada yok! ne ödevi? ne çözmesi?

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
evet mysql gibi mi

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Abinin tarzı süper yanlız.
"Benim bi' ödevim var, veritabanıdır, formlardır falan, ona bi' bakın, birazdan gelip kontrol edicem." Tövbe :)

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Jerusalem dedi ki:
Abinin tarzı süper yanlız.
"Benim bi' ödevim var, veritabanıdır, formlardır falan, ona bi' bakın, birazdan gelip kontrol edicem." Tövbe :)
hehe :D :D :D ödevi de biz teslim edelim bari

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
abla olmasın ismi derya yada teyze ;D

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yazar gider tabiki bu türkçe ile yazan giriş şifresinide unutmuştur..

Birdaha gelirsen uzun uzun yaz,kısaltmana gerek yok. Kontörün gitmez Gnctrkclli