Donanımdan Anlıyan Bakabilirmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tekinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tekinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Yardımcı olabilecek abiler saolun şimdiden ..

Eski bir anakart var P4M900M2-L benim bu anakart takılı makinaya EKRAN KARTI - RAM almam lazım bana uygun olabilecek donanımları söylerseniz sevinirim öncelikle önereceğiniz marka ve modelleri gittiğim teknik serviste bulabilecekmiyim onuda bildirirseniz sevinirim... Kasaya ben takıcam.
Lütfen yardımcı olun :S

Power da iyi deyil onuda belirteyim eski yani..
Şu ekran kartını önerdiler bilmiyorm anakartıma uygun mu ?

Tekinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Intel Pentium D Inside yazıyr 3.00 GHZ gerisini pek bilmiyorm bu arada para önemli deiyl yani bu verdiğin ram ve kart ile Inverter, Solidowrks gibi proğramlar calıstırıcam kasma yaşamam galiba dimi ?
Bu arada abicim önerdiğin kart güzele benziyor da ben bunu nasıl bulucam simdi yani istediğim bilgisyar parçası satan yerlere gitsem getirirler mi ve ya bulunur mu yani ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
para önemli değilse komple yeni sistem al. elindekini ne kadar yenilersen yenile işlemci gücü gerektiren uygulamalarda darboğaz yaşarsın.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] ya katılıyorum para önemli değil ise yeni sistem topla

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bak kardeşim bende hemen hemen ayn ısistemden vardı biraz masraf yaptım 300-350 TL arası güzel oldu ama şimdi diyorum keşke yeni sistem toplasaydım paran varsa yeni sistem kur ha yok ben bunu adam etmek istiyorum dersen benim tavsiyem Nvidia Geforce 9600GT 256bit (9800 de olur ) ekran kartı DDR2 3 gb min. ram yeni ama ucuz bi anakart MSI yada ETC olablir birde 350 yada 400 watt power suplay işini görür bunları ben 300-350 arası aldım şimdi ise işlemci kasıyor İntel i (i5yadai7) almak istiyorum ama anakartım desteklemiyor ki anakartı değiştirsem ram leride dğiştirmem lazım vsvsvs işte sen paran varsa yeni sistem topla