Donanım haber

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
en ciddi konuda bile ''intihar etsene sen yhaaaaaaXDXDXDXD'' yazan veletlerin olduğu ''tipim nasıl ss'li'' den geçinilmediği yönetiminde velet gibi davrandığı kafaya estiğine ban atması konu dışı bölümü hariç hiçbir bölümde kimsenin olmaması araç bölümünde dsg şanzıman polo dışında hiç bir araba hakkında bilgi sahibi olunmadığı ve site yazılımınnın çağın gerisinde kalmış 2004 asp olduğu ve mesaj yazarken bile çökmesi durumnlarını tasarımının rezalet olması durumlarının tümünü es geçersek evet müthiş bir forum. iyiki sdn yi farketmişim erkenden

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
en ciddi konuda bile ''intihar etsene sen yhaaaaaaXDXDXDXD'' yazan veletlerin olduğu ''tipim nasıl ss'li'' den geçinilmediği yönetiminde velet gibi davrandığı kafaya estiğine ban atması konu dışı bölümü hariç hiçbir bölümde kimsenin olmaması araç bölümünde dsg şanzıman polo dışında hiç bir araba hakkında bilgi sahibi olunmadığı ve site yazılımınnın çağın gerisinde kalmış 2004 asp olduğu ve mesaj yazarken bile çökmesi durumnlarını tasarımının rezalet olması durumlarının tümünü es geçersek evet müthiş bir forum. iyiki sdn yi farketmişim erkenden
Erzurum'a geldiğimde kısmet olursa görüşelim.:)

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Ben sadece İkinci El bölümü için kullanıyorum.

Reaksiyon puanı
33
telefon kllanmadığımdan konu dışı da kullanmyrm

IndirmeKazani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Arayüzü çok hoş" yazarken pek kendinde değildin sanırım.
ahh ahh. rakiplerinizi eleştirmeden önce kendi sitenizede baksanız bir çok güzel olacakta.
herkesin satın alabileceği 140$ xenforo forum yazılımı kullanıyorsunuz ve buda yetmezmiş gibi default temanın birkaç rengini değiştirip yayına sokuyorsunuz daha sonrada 15 senelik koskoca forumun orjinal tasarım ve sıfırdan yazılmış sistemini eleştiriyorsunuz. rakiplerinizle yarışın ama bilginiz olan konularda eleştirin.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
ahh ahh. rakiplerinizi eleştirmeden önce kendi sitenizede baksanız bir çok güzel olacakta.
herkesin satın alabileceği 140$ xenforo forum yazılımı kullanıyorsunuz ve buda yetmezmiş gibi default temanın birkaç rengini değiştirip yayına sokuyorsunuz daha sonrada 15 senelik koskoca forumun orjinal tasarım ve sıfırdan yazılmış sistemini eleştiriyorsunuz. rakiplerinizle yarışın ama bilginiz olan konularda eleştirin.
"Herkesin alabileceği" dediğin xenforo 410₺ ediyor farkındamısın ? ve seninin orjinal dediğin 15 senelik olmayan "2004 asp" kullanmaları forumun tasarımının güzel olduğu anlamına da gelmiyor, mesaj yazarken bile çökebilen bir forumdan söz ediyoruz.

IndirmeKazani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Herkesin alabileceği" dediğin xenforo 410₺ ediyor farkındamısın ? ve 2004 asp kullanmaları forumun tasarımının güzel olduğu anlamına da gelmiyor, mesaj yazarken bile çökebilen bir forumdan söz ediyoruz.
zaten 410tl olduğu için herkesin alabileceği bir yazılım diyorum. zaten 410tl yoksa birisinde forum projesi aklından bile geçmesin. peki dandik beğenmediğiniz forum donanımhaberin özel yazılımı ne kadar ediyor senin haberin var mı veya herhangi bir fikriniz var mı ? yok. çünkü hayatınızda web yazılım sektörüyle uğraşmadınız, görmediniz, ilgilenmediniz. tabiki herkes uğraşacak diye bir şey yok ancak bilmediğiniz halde atıp tutmanız cahilce bir hareket olmuş. savunduğunuz forum daha hazır sistem olan xenforonun default temasını kullanıyorlar daha yeni tema yazdıracak kaynakları bile yok. ancak gel gör ki türkiyenin en büyük teknoloji forumuna atıp tutsunlar atıp tuttukları sitede sadece 410tllik hazır yazılım ve default tema kullanıyor.

shiftdelete videolarını severim ancak forum yaş kitlesi belli oluyor.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
zaten 410tl olduğu için herkesin alabileceği bir yazılım diyorum. zaten 410tl yoksa birisinde forum projesi aklından bile geçmesin. peki dandik beğenmediğiniz forum donanımhaberin özel yazılımı ne kadar ediyor senin haberin var mı veya herhangi bir fikriniz var mı ? yok. çünkü hayatınızda web yazılım sektörüyle uğraşmadınız, görmediniz, ilgilenmediniz. tabiki herkes uğraşacak diye bir şey yok ancak bilmediğiniz halde atıp tutmanız cahilce bir hareket olmuş. savunduğunuz forum daha hazır sistem olan xenforonun default temasını kullanıyorlar daha yeni tema yazdıracak kaynakları bile yok. ancak gel gör ki türkiyenin en büyük teknoloji forumuna atıp tutsunlar atıp tuttukları sitede sadece 410tllik hazır yazılım ve default tema kullanıyor.

shiftdelete videolarını severim ancak forum yaş kitlesi belli oluyor.
Yaş kitlesi belli oluyor diyorsunuz ama hiç konu dışına girmediniz sanırım... türkiyenin en büyük teknoloji forumu doğru fakat son bir kaç yıldır forumun %70 inin konu dışındaki 16 yaş civarı trollük peşinde koşan ergenlerin oluşturduğu gerçeğini kimse inkar edemez

ben 2009 üyesi (idim) ayrıca bir yeri savunmuyorum laf attığım 2004 asp kullanmaları değil artık bu sistemin çağın gerisinde kalmış olmasından söz ediyorum evet dh nin kendine özgü bir teması var ama bu eski bir tasarım ve bence oldukça kötü mesaj yazarken bile çökecekse varsın yazılım 410₺ lik olsun temasıda değişmesin deafult olsun ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum.

tabi birde yönetim var, yönetim konu dışındakilerden bile daha ergen kafasına estiğine ban atıyor kafasına esen yorumu siliyor durduk yere sınırsız atıyor vs...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Önce bi sakin ol kardeş. Şahsına laf etsem bu kadar sinirlenmezsin.

Bu yazıyla benle birlikte çok fazla kişiye karşı çıkmış oluyorsun. Ben tasarımın parasında değilim. Gerekirse ücretsiz myBB temasını kullansin. Güzelse guzel der gecerim. Ama donanım haberin suanki forum tasarımı tam bir facia. Beğenen kişilere saygı duyarım ancak göz zevkini de sorgularım açıkçası.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Önce bi sakin ol kardeş. Şahsına laf etsem bu kadar sinirlenmezsin.

Bu yazıyla benle birlikte çok fazla kişiye karşı çıkmış oluyorsun. Ben tasarımın parasında değilim. Gerekirse ücretsiz myBB temasını kullansin. Güzelse guzel der gecerim. Ama donanım haberin suanki forum tasarımı tam bir facia. Beğenen kişilere saygı duyarım ancak göz zevkini de sorgularım açıkçası.
Anlatamadım ki...