• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Donanım Güncelleme Önerisi

Ragnarath

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ortalama 5 yıl önce aldığım bilgisayarı kullanmaktayım, tabi biraz revizyona ihtiyacı var. Aslında pc toplamayı düşünüyordum, fakat doların uçmasıyla birlikte şuan benim için uzak bir ihtimal.

Anakartım : Gigabyte H61M - DS2 4.0
İşlemcim : İntel i3 3220 CPU 64 tabanlı.
Ekran Kartı : GT 630 (Bu kısmı yenilemeyi düşünüyorum öncelikli olarak)
Ram : 8 GB 1333 Mhz Kingston

Önerdiğiniz ekran kartı, bu sisteme takabileceğim, ayrıyetten işlemci öneriside alabilirim.

Dipnot: 3 Bin TL civarında Amd sistem öneriside alabilirim. (Amd sistem denemek istiyorum, F/P ürünü olur diyorlar)

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
r3 1200+ gt1050 sistem alınabilir.

`Deli

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Dipnot: 3 Bin TL civarında Amd sistem öneriside alabilirim. (Amd sistem denemek istiyorum, F/P ürünü olur diyorlar)
V3-M1050TA-1202/R3 2200G/MSI GTX1050Ti 4GB AERO/8GB RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Bakabilirsin

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ortalama 5 yıl önce aldığım bilgisayarı kullanmaktayım, tabi biraz revizyona ihtiyacı var. Aslında pc toplamayı düşünüyordum, fakat doların uçmasıyla birlikte şuan benim için uzak bir ihtimal.

Anakartım : Gigabyte H61M - DS2 4.0
İşlemcim : İntel i3 3220 CPU 64 tabanlı.
Ekran Kartı : GT 630 (Bu kısmı yenilemeyi düşünüyorum öncelikli olarak)
Ram : 8 GB 1333 Mhz Kingston

Önerdiğiniz ekran kartı, bu sisteme takabileceğim, ayrıyetten işlemci öneriside alabilirim.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Anladığım kadarıyla bilgisayarın 1155 Pin'li Anakart ve İşlemci var sistemi değiştirsen daha iyi olur

---- Mesajlar birleştirildi ----

Son düzenleme:

Ragnarath

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7