DomiNations Nasıl Oynanır? İşte İpuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru

Rise of Nations oynunu yapan ekibin yaptığı Android ve iOS destekli yeni strateji oyunu DomiNations'u oynadık ve nasıl oynanacağını sizlere aktardık. İşte ipuçlarıyla DomiNations!

DomiNations'u nasıl buldunuz? Clash of Clans'e sizce rakip olabilir mi? Oynamayı düşünüyor musunuz?

samonite

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Rise of Nations oynunu yapan ekibin yaptığı Android ve iOS destekli yeni strateji oyunu DomiNations'u oynadık ve nasıl oynanacağını sizlere aktardık. İşte ipuçlarıyla DomiNations!

DomiNations'u nasıl buldunuz? Clash of Clans'e sizce rakip olabilir mi? Oynamayı düşünüyor musunuz?

Ben ana Üssü 3. Seviye Yaptım ama altın deposu kapasitesi artmadı. Nasıl arttıracaz bu depo kapasitesini anlamadım. Kasa falan da yok.

Trakyacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Market altın deposu olarak
mill mine var oda et deposu olarak kullanılıyor

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
92
Android 4.1.1 li tabletime yükledim. Ama açılışta takılıp kalıyor oyun başlamıyor. Bi türlü başlatamadım. Ben de Enemy Lines diye bir oyun buldum onu yükledim. :)

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
oyunda 22 lv oldum oyuna bu haberi okuduktan sonra basladigimi belirteyim tab s 10.5 ve iphone 6 da cok cok rahat oynandigini belirteyim tabiki tablette cok daha eglenceli oluyor oyunun 1-2 eksigini gordum umarim kisa surede cozerler oncelik olarak yagmalardan iyi para geliyor 20 lv den sonra ana binaniz tarlalar degirmenler gibi onemli binalari dur icine alin ve surlari guclendirin defansiniz iyi olursa millet sizi domurmek yerine slternatif gedef arayisina girecektir ardindan ordu uretimi maks 15dk surdugunden 50-60k ve ustu hammmaddesi olan hedeflere saldirmayi tercih edin uretim maliyetini karsilsr vede gelir saglamis olursunyz eger cok zayif gedefler olursa onlarada saldirin busefer onu yok ettiginiz icin demir vb gibi materyal odulu akacsksiniz buda savasa giderken destek cagirabilmenizi sagliyor