Domain name

kafsinkaf35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Benim bir sorunum var ama sitenizde uygun yer bulmadım konuyu buraya açtım umarım yanlış yapmamışımdır yanlış yaptıysam şimdiden özür diliyorum.

Yapmadığım şeyi google amcamıza sordum fakat bi yanıt alamadım sanırım aradığım kelimeler yanlış o yüzden buraya konu açma ihtiyacı hissettim.

Sorunum şu bir forum sitem panelden forum yolunu www.siteadi.com olarak gösteriyorum www.siteadi.com dan siteye giriş yapılıyor bunda herhangi bir sorun yok. domainin başına www koymadan siteye giriş yapınca üye girişi yapılamıyor sitemize hoşgeldiniz girişiniz başarılı bir şekilde yapılıyor diyor ama login olamıyorum. Panelden siteadi.com olarak ayarlayınca siteadi.com dan giriş yapabiliyorum fakat www.siteadi.com dan giriş yapamıyorum.

Kısacası şu benim siteme girin kisi siteadi.com yazınca otomatik olarak www.sitadi.com olsun bunu yapma gibi bir imkanim var mi ki bunu yapan siteler var nasıl yaptıklarını bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa çok minnetter kalırım.

Saygılar.

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
simdi anlayamadim siteadi.com senin domainin yoksa, yonlendirmemi yapmak istiyoyrsun

kafsinkaf35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöyle örnek vereyim mesela ben buraya girerken shiftdelete.net yazıp girdim. shiftdelete.net yazınca adres çubuğuna bunun hemen www.shiftdelete.net olmasını istiyorum. forum ana dizinde kurulu.

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasil bir forum kurdun bilmiyom ama standart ayarlarda kalmasi daha iyi.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
kafsinkaf35 dedi ki:
şöyle örnek vereyim mesela ben buraya girerken shiftdelete.net yazıp girdim. shiftdelete.net yazınca adres çubuğuna bunun hemen www.shiftdelete.net olmasını istiyorum. forum ana dizinde kurulu.
başında " www " olmasınımı istiyosun ???

kafsinkaf35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet sitemi her ne şekilde girerse girsin domain isminin başına www atsın otomatik olarak.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
niye peki ?? http//siteadi.xxx olsun sonuçta maksat siteye girmek.. :D :D

kafsinkaf35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam sanırım anlamadınız ikisinden birisi olunca siteye login olunmuyor http://siteadi.com olarak ayarlayınca forumu bu sekilde girenler login oluyor http://www.siteadi.com olarak girinler login olamıyor yani hangisini ayarlarsam ayarlayım birinde login olunmuyor bende bu sorunu ortadan kaldırmak için sitemin başına direkt www gelmesini istiyorum ben panelden giriş şeklini www.siteadi.com olarak göstereceğim http://siteadi.com yazsalarda http://www.siteadi.com olacağı için login olma da herhangi bir problem olmayacak. Bu işlemin nasıl yapılcağını bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Demek istediği siteadi.com dan girince üye girişi yapınca üye girişi yapmıyomuş gibi görünüyomuş.Arkadaşta diyoki siteadi.com girilince otomatik olarak www.siteadi.com olsun.Siteadi.com la girilince üye girişinin yapmama sebebi galiba cookie ayarlarından dı.

kafsinkaf35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cookie ayarları standart hiçbir şekilde oynamadım. Mozilla kullandığım için bu sorunu yeni farkettim ben direkt kayıtlı linkten giriyordum.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bencde cookie den kaynaklanıyo.. benim sitede olmuştu siteye giriş yapıyorum aktif üyelerde adım var ama sitede ziyaretçiyim.. :S :S garip bir olay..
mozilla kullanıyosan araçlardan özel verileri temizleyi tıkla cookie lerini temizle..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
ayrıca unuttum site adresini verirsen daha iyi çözüm ararıs..
Not : siten illegal, warez, hack vs. gibise verme..

kafsinkaf35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Radon dostum az çok bilgimiz var mozilladaki çerez ayarlarıyla ilgisi yok bunun explorer de aynı sorun var.

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
imzana eklemis olsaydin siteni, bakabilirdik. ayldigin firma ile görüs, bedava alan degilse eger

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
birde cpanel kullanıyosan ordan düzeltmeye çalış..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
tam aklımda deil fakat.. cpanele girdiğinde domain linkleri vardır ordan olması gerek.. ;)
uzun zamandır cpanele girmiyorum.. unuttum..
misal siten www.siteadi.xxx ise bu domainlere girip www.forum.siteadi.xxx gibi domin içinde domin üretebiliyosun.. belki bu yöntemle olabilir.. ;)

kafsinkaf35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neyse sorun çözülmüştür arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.

kozaklı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben domainilehosting.com sitesinden aldım ve kullanıyorum.Üstelik canlı destek hattı da var ve alışveriş sırasında sorun yaşarsanız hemen yardımcı oluyorlar.