arkadaşlar bir sistem topladım ancak işlemci ve ekran kartı almadım bu ne 500 tl lik işlemci 780 tl olmuş bu dolar ne zaman düşecek yav kasa duruyor moralim bozuluyor
la ben bunla güyya nfs 2016 oynayacaktım assddasdas 

trump ın ne alakası var konuya pek hakim değilimDış politika ve trump başta olduğu sürece HİÇBİR ZAMAN maalesef[emoji20]
yav abi türkiye boşuna mı uğraşıyor tl nin değerini arttırmak veya doları düşürmek içinDış politika ve trump başta olduğu sürece HİÇBİR ZAMAN maalesef[emoji20]
Adam ileri geri konuşuyor. Her lafı ayrı skandal.trump ın ne alakası var konuya pek hakim değilim
yaa abi dolar düşsün dolar düşene kadar yeni nesil oyunlar çıkacak yine pc toplayacağım![]()
Başımızdakiler herkesle çatışmaya. Herkesle kutuplaşmaya devam etsin. Sonra da artırsın. Yok öyle iş.yav abi türkiye boşuna mı uğraşıyor tl nin değerini arttırmak veya doları düşürmek için
sanki birileri klavye başında kafasına göre oynuyor.Biraz zor gibi bakalım.arkadaşlar bir sistem topladım ancak işlemci ve ekran kartı almadım bu ne 500 tl lik işlemci 780 tl olmuş bu dolar ne zaman düşecek yav kasa duruyor moralim bozuluyorla ben bunla güyya nfs 2016 oynayacaktım assddasdas
![]()
neden 2017 mart hocam ayrıca keşke 2 ye düşse yaDolar ya iyice yukarı gidecek yada 2 seviyelerine düşecek 2017 Mart bence kritik nokta.
Ocak'ta başkan olacak Mart gibi Dünya'ya bakışını gösterir Trump o sırada bizim ekonomi çöküşe geçmezse dolar düşecek ama ekonomimiz gitmişse geçmiş olsun derim 5 lirayı görür.neden 2017 mart hocam ayrıca keşke 2 ye düşse ya![]()
Aklıma 1.3 olduğu zaman geldi duygulandımKısa vadede 5 lira olmaz.
Lakin 1 yıl sonra bugünlerde 4 lira barajını aşıyor olabilir diye tahmin ediyorum, eğer iyi bir mali tasarruf ve disiplin sağlanmazsa.
Trump'un politikaları bizim paramızı arttırmaz veya düşürmez, Trump eğer CIA barajını aşıp yapabilirse ekonomik olarak herkes ne hali varsa görsün yeter ki Çin'e giden bazı teknoloji ve sanayi fabrikaları ABD'ye geri dönsün derdinde.
Trump'un rakiplerine göre ehven-i şer olduğu ve Obama dönemine göre Ortadoğu ve Türkiye için daha hayırlı olacağı düşüncesindeyim.
Yani kısaca yeni dönemde herkes kendi işine bakacak. O yüzden milletin ağzına boşuna bakmaya gerek yok, bizim yapacağımız hamleler ekonomiyi belirleyecek.
Şimdi hayal gibi geliyo bana.Aklıma 1.3 olduğu zaman geldi duygulandım![]()
Web archiveden bakmıştım 50 kuruş olduğu zamanlar varAklıma 1.3 olduğu zaman geldi duygulandım![]()
Abd son demlerini yaşıyor zaten politika degiştirse kaç yazar?Son zaman 2025.Yeni güçler çıkıyor.Kısa vadede 5 lira olmaz.
Lakin 1 yıl sonra bugünlerde 4 lira barajını aşıyor olabilir diye tahmin ediyorum, eğer iyi bir mali tasarruf ve disiplin sağlanmazsa.
Trump'un politikaları bizim paramızı arttırmaz veya düşürmez, Trump eğer CIA barajını aşıp yapabilirse ekonomik olarak herkes ne hali varsa görsün yeter ki Çin'e giden bazı teknoloji ve sanayi fabrikaları ABD'ye geri dönsün derdinde.
Trump'un rakiplerine göre ehven-i şer olduğu ve Obama dönemine göre Ortadoğu ve Türkiye için daha hayırlı olacağı düşüncesindeyim.
Yani kısaca yeni dönemde herkes kendi işine bakacak. O yüzden milletin ağzına boşuna bakmaya gerek yok, bizim yapacağımız hamleler ekonomiyi belirleyecek.
Ocak'ta başkan olacak Mart gibi Dünya'ya bakışını gösterir Trump o sırada bizim ekonomi çöküşe geçmezse dolar düşecek ama ekonomimiz gitmişse geçmiş olsun derim 5 lirayı görür.
Hemen 4-5 lirayı görmez seneye bu zamanla 4,5 olabilir.![]()
umarım ekonomiye bir şey olmaz.
3 e çok derken 4.5 olması feci....Hemen 4-5 lirayı görmez seneye bu zamanla 4,5 olabilir.
50 kuruş mu?Vay.Peki bu hangi zamanda böyleymiş?Web archiveden bakmıştım 50 kuruş olduğu zamanlar var1.4 Ler unutulmuyor tabç