Dolandırıldım !

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Google kazancları adında e-kitap ve bu e-kitap ile binlerce dolar kazanacağınızı vaad ediliyor. (yalan) 1 aydır kafamdaydı ve giderse 80tl gitsin dedim ve aldım ve gitti 80 tl.
Arkadaşlar, özetle bu sistemlerden ciddi şekilde para kazanmak maalesef mümkün değildir verdiğiniz emekler sonucu elinize geçecek para bilgisayarın başında otururken yediğiniz çerezleri karşılarsa ne ala!

Vaadler;
Günde 1-2 saat çalışarak internet üzerinden binlerce dolar kazanacağınızı -Acemi kullanıcıların bile çok rahat para kazanabileceklerini
-İngilizce bilmeseniz dahi yurtdışında satış yapabileceğinizi
-İnternetten zengin olacağınızı vaat ediyordu

Üstelik tüm bunları, sadece 80tl karşılığında size satacağı Google Kazancları isimli e-kitapla sağlayacağını iddia ediyordu.

Öncelikle şunu belirteyim ki bu yazıda kitapta yazılanları bulamayacaksınız. Sadece benim kitap hakkımda görüşlerimi bildireceğim. Sadece şunu söyleyebilirim ki oturup ta sağa sola yazacak kadar bir bilgi yok, yani oraya buraya yazmaya değmez!

52Sayfalık pdf dosyasından ibaret!
Bazılarınız 52 sayfa önemli değil içerik nedir diyebilir. Bende öyle düşündüm ama daha teferruatlı bir şey bekliyordum. Neyse devam edelim.
Kitabın ilk bölümünde Clikbanka üye olma ve ürün seçme resimli olarak anlatılmış. Your name yazan kısma adınızı yazın tarzında basit bir anlatım.
Bilmeyenler için clikbankı şöyle anlatalım. Clikbank, e-kitap veya yazılımları internet üzerinden pazarlayan bir sistemdir. Siz bir yazılım yaptığınızda bunu clickbank üzerinden güvenli bir şekilde satabilirisniz. Yada clickbankta satışa sunulan yazılım veya e-kitapların reklamını sitenizden yaparak satışlardan komisyon alabilirisiniz.
İşte parababasının size vaat ettiği bu satışlardan komisyon alarak para kazanacağınızdır. Ama burada belirtilmiyen bir handikap var! Clickbank üzerindeki e-kitapların ve yazılımların nerdeyse tamamı yabancı dilde! Yani clikcbanktaki yazılım veya e-kitapların tanıtımı yapacağınız sitenin en azından İngilizce olması gerekiyor. Üstelik site yapmayı da bilmelisiniz!

Zaten İngilizce bilen ve internetle ilgilenen birisi bu kitapda anlatılanlardan daha fazlasını, clickbank’ın sitesinden okuyup öğrenebilir.
Daha 2.bölüme geçmeden Google Kazancları (Musa Erdoğmuş) ağzındaki baklayı çıkarıyor!
Onun asıl derdi sizinde satın aldığınız parababası isimli e-kitabı sattırmak! Ve bunun için insanlarda umut yaratın ve işin otoritesi gibi görünün diyor. Yani size(yada bize) yutturduğu gibi!

Bu yazıda özetle; Google Kazanclarını tanımadan önce internetten para kazanmak için onlarca yöntem denediğinizi ama başarılı olamadığınız sonra Google Kazancları ile tanıştığınızı ve günde 200-300 dolar para kazabileceğiniz mealinde bir yazı . E-kitabın yazarı yazıyı aynen almayın üstünde biraz değişiklik yapın vs vs diyor. Yani zokayı kendinize uydurun diyor.

DİKKAT! Daha siz Google Kazancları yeni aldınız para kazanmadınız. Ama yazar sizden sanki Google Kazancları kitapını almışsınız ve yüzlerce dolar kazanmaya başlamışsınız gibi yazı yazmanızı istiyor! Üstelik bu yazıyı kendinize göre değiştirin yazıyı aynen koymayın diyor! PES! diyecek bir şey bulamıyorum. Yani ben size kitabı böyle yutturdum sizde böyle yutturabilirisiniz diyor!

Şimdi anlaşılıyor “Ben Google Kazanclarını tanımadan önce bir sürü yöntem denedim ama Google Kazancları tanıyınca paraya para demedim” manasındaki bir sürü internet sitesindeki yazıların sebebi. Meğer bu arkadaşlar kaptırdıkları 80 tl kurtarmak veya kendi umut bağladıkları kitabı başka umut bağlayanlara satarak para kazanmaya çalışıyorlarmış!

Öncelikle şunu itiraf etmeliyim ki! Google Kazanclarının yazarı çok zekice ama etik olmayan bir sistem kurmuş! İnternet üzerinden kurduğu sistemle kendisi iyi kazanıyor! Ama siz değil!

NE KAZANDIM

TECRÜBE

NE İŞİME YARAYACAK

TECRÜBE HAYATTA YENİLMİŞ KAZIKLARIN BİLEŞKESİDİR!

Bu tür dolandırıcıların tuzağına düşmeyin diye burada bu açıklamayı yaptım arkadaşlar Dikkatli olun sizinde paranız gitmesin. !

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Geçmiş olsun... Demek ki sokağa atacak 80 liran varmış...

Reaksiyon puanı
189
Adam aynı yöntemle kazanıyo işte :) Birilerini para kazanacağına inandırarak kitabı kakalayıp günde 200-300 $ kazanabiliyorlar demek ki. Kitabın vermek istediği asıl ders bu fakat görememişsin bence :)

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Gördüm ama geç oldu işte.. aslında hep aklımda bir şüphe vardı zaten gerçek olmadığına dair ama en azından bir tecrübe edinelim dedik sokağa atıcak 80 liramda yoktu aslında ama merak işte :) fazla merak..

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
Geçmiş olsun

Reaksiyon puanı
189
Bu ülkede 2 şeyi kullanarak çok güzel para kazanırsınız.

1) İnsanlara nasıl para kazanıldığını para karşılığında tarif ederek.
2) Dini kullanarak insanlara bir şey satarak.

Neyse bu da bir hayat deneyimidir :) Bardağın dolu tarafını görmeye çalış :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Ancak bu kitaplardan işe yarayanlarıda var örneğin internette anket doldurarak para kazana biliyorsunuz tabi bu binlerce dolar değil sadece normal iş hayatınızı sürdürken bir yandan ufak bir ek gelir sağlıyor. Anket kitaplarında yüzlerce internette bilinmeyen az bulunan anket sitesini size sunuyorlar ve bunlardan nasıl hızlı bir şekilde para kazanacağınızı anlatıyor haftada 50-60 dolar kazana biliyorsunuz gerçekten ama pekçok siteye uzun uzun (4-5 sayfalık üyelik formu) üye olmanız ve maillerinizi sık sık kontrol edip uzun anketleri sıkılmadan çözmeniz gerekiyor. bu parayla web sitenizin giderlerini veya premium download üyelikleri alabilisiniz ama kesinlikle binlerce dolar olayı hayal zaten anket üzerine olan kitaplar size sadece bir ek gelir vaad ediyor zengin olmanızı değil.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
bir kitap alacagına şu interneti araştırsaydın daha cok bilgiye sahip olurdun en azından paran gitmezdi.
denenmiş bir suru yontem vardı en azından onları denerdin

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Geçmiş olsun..

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu aşamadan sonra yapacak pek birşey yok.
Ama her tecrübenin bir bedeli var ve siz de bunu ödemişsiniz.

İnsanları bilgilendirme anlamında güzel bir mesaj. Mail kutularına gün aşırı böyle mailler düşüyor.
Bir ara ben bile Musa Erdoğmuş'un e-kitabından almayı düşünmüştüm. Çünkü yalancılar genelde ikna edici olur. Ve o cümleleri okurken insan psikolojisi gereği yönlendirilmiş oluyoruz olaya..
Zaman ayıramam diye vazgeçmiştim. Bu mesajı okuduktan sonra da bir çok insan adı geçen e-kitap hakkında bilgi sahibi oldu ve deneyip bir kayba uğramadan vazgeçti.

Ben böyle bir olay yaşasam sırf intikam olsun diye o e-kitabı bir dosya paylaşım sitesine gönderip herkesle paylaşırdım. Sonuçta copyright'la korunan bir ürün olduğunu sanmıyorum. Yasal olarak sorun da çıkmazdı bu yüzden.. :)

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yorumlarınız için Teşekkürler arkadaşlar benim başım yandı bir anlık boşluğuma geldi yoksa acemi değilimde işte olacak önüne geçemeyiz ve hemen foruma konu açtımki eğer bu tip mail alanlar ve bu e-kitap alsammı diye düşünenlere bir cevap oldu.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Adam aynı yöntemle kazanıyo işte :) Birilerini para kazanacağına inandırarak kitabı kakalayıp günde 200-300 $ kazanabiliyorlar demek ki. Kitabın vermek istediği asıl ders bu fakat görememişsin bence :)
Çıkarılacak en iyi sonuç budur :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Hakkaten geçmiş olsun. Merakına yenilmişsin ama dediğin gibi tecrübe olmuş.

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Teşekkürler Power ben belki 80tl ödedim ama buraya bu konuyu açtım daha nice 80 liralar ödenmesin diye sizden ricam butür konular ile ilgili bir soru soracak olan olursa forumda bu konu linkini veriniz o arkadaşa :)

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İnsanları bilinçlendirmek gerek bu tür şeyler konusunda. Size de geçmiş olsun.

aby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizim arkadasın q nete 600 $ ı gitmişti senin yine azmış..

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Giden para sorun değil karşılıksız birşey çıkınca adama koyan o oluyor işte napalım .. :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
geçmiş olsun.TECRÜBE HAYATTA YENİLMİŞ KAZIKLARIN BİLEŞKESİDİR! ama sen bu kazığı yiyenlerden olacakları dinleseydin bu zokayı düşmezdin.yani araştırsaydın.geçmiş olsun dicek bişi kalmamış.
sende o pdf dosyasını bedava internette yay yapabilceğin en büyük intikam olur gibime geliyor.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Tecrübe ile ilgili söylediklerinin dışında herşey için üzüldüm.. Bu yüzden ne yaparsam yapayım önce sdn'den soruyorum :)

Tecrübe demek kalpte kalan izdir yanilma,

S. K.

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Teşekkürler arkadaşlar. konu biraz uzadı galiba forum içerisinde rahatsızlık olduysa konuyu kilitleyebilirler

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Google kazancları adında e-kitap ve bu e-kitap ile binlerce dolar kazanacağınızı vaad ediliyor. (yalan) 1 aydır kafamdaydı ve giderse 80tl gitsin dedim ve aldım ve gitti 80 tl.
Arkadaşlar, özetle bu sistemlerden ciddi şekilde para kazanmak maalesef mümkün değildir verdiğiniz emekler sonucu elinize geçecek para bilgisayarın başında otururken yediğiniz çerezleri karşılarsa ne ala!

Vaadler;
Günde 1-2 saat çalışarak internet üzerinden binlerce dolar kazanacağınızı -Acemi kullanıcıların bile çok rahat para kazanabileceklerini
-İngilizce bilmeseniz dahi yurtdışında satış yapabileceğinizi
-İnternetten zengin olacağınızı vaat ediyordu

Üstelik tüm bunları, sadece 80tl karşılığında size satacağı Google Kazancları isimli e-kitapla sağlayacağını iddia ediyordu.

Öncelikle şunu belirteyim ki bu yazıda kitapta yazılanları bulamayacaksınız. Sadece benim kitap hakkımda görüşlerimi bildireceğim. Sadece şunu söyleyebilirim ki oturup ta sağa sola yazacak kadar bir bilgi yok, yani oraya buraya yazmaya değmez!

52Sayfalık pdf dosyasından ibaret!
Bazılarınız 52 sayfa önemli değil içerik nedir diyebilir. Bende öyle düşündüm ama daha teferruatlı bir şey bekliyordum. Neyse devam edelim.
Kitabın ilk bölümünde Clikbanka üye olma ve ürün seçme resimli olarak anlatılmış. Your name yazan kısma adınızı yazın tarzında basit bir anlatım.
Bilmeyenler için clikbankı şöyle anlatalım. Clikbank, e-kitap veya yazılımları internet üzerinden pazarlayan bir sistemdir. Siz bir yazılım yaptığınızda bunu clickbank üzerinden güvenli bir şekilde satabilirisniz. Yada clickbankta satışa sunulan yazılım veya e-kitapların reklamını sitenizden yaparak satışlardan komisyon alabilirisiniz.
İşte parababasının size vaat ettiği bu satışlardan komisyon alarak para kazanacağınızdır. Ama burada belirtilmiyen bir handikap var! Clickbank üzerindeki e-kitapların ve yazılımların nerdeyse tamamı yabancı dilde! Yani clikcbanktaki yazılım veya e-kitapların tanıtımı yapacağınız sitenin en azından İngilizce olması gerekiyor. Üstelik site yapmayı da bilmelisiniz!

Zaten İngilizce bilen ve internetle ilgilenen birisi bu kitapda anlatılanlardan daha fazlasını, clickbank’ın sitesinden okuyup öğrenebilir.
Daha 2.bölüme geçmeden Google Kazancları (Musa Erdoğmuş) ağzındaki baklayı çıkarıyor!
Onun asıl derdi sizinde satın aldığınız parababası isimli e-kitabı sattırmak! Ve bunun için insanlarda umut yaratın ve işin otoritesi gibi görünün diyor. Yani size(yada bize) yutturduğu gibi!

Bu yazıda özetle; Google Kazanclarını tanımadan önce internetten para kazanmak için onlarca yöntem denediğinizi ama başarılı olamadığınız sonra Google Kazancları ile tanıştığınızı ve günde 200-300 dolar para kazabileceğiniz mealinde bir yazı . E-kitabın yazarı yazıyı aynen almayın üstünde biraz değişiklik yapın vs vs diyor. Yani zokayı kendinize uydurun diyor.

DİKKAT! Daha siz Google Kazancları yeni aldınız para kazanmadınız. Ama yazar sizden sanki Google Kazancları kitapını almışsınız ve yüzlerce dolar kazanmaya başlamışsınız gibi yazı yazmanızı istiyor! Üstelik bu yazıyı kendinize göre değiştirin yazıyı aynen koymayın diyor! PES! diyecek bir şey bulamıyorum. Yani ben size kitabı böyle yutturdum sizde böyle yutturabilirisiniz diyor!

Şimdi anlaşılıyor “Ben Google Kazanclarını tanımadan önce bir sürü yöntem denedim ama Google Kazancları tanıyınca paraya para demedim” manasındaki bir sürü internet sitesindeki yazıların sebebi. Meğer bu arkadaşlar kaptırdıkları 80 tl kurtarmak veya kendi umut bağladıkları kitabı başka umut bağlayanlara satarak para kazanmaya çalışıyorlarmış!

Öncelikle şunu itiraf etmeliyim ki! Google Kazanclarının yazarı çok zekice ama etik olmayan bir sistem kurmuş! İnternet üzerinden kurduğu sistemle kendisi iyi kazanıyor! Ama siz değil!

NE KAZANDIM

TECRÜBE

NE İŞİME YARAYACAK

TECRÜBE HAYATTA YENİLMİŞ KAZIKLARIN BİLEŞKESİDİR!

Bu tür dolandırıcıların tuzağına düşmeyin diye burada bu açıklamayı yaptım arkadaşlar Dikkatli olun sizinde paranız gitmesin. !
Aynen bende bu kitabı aldım ve sadece tecrübe kazandım bayramda topladığım paranın hepsini bu kitaba vermiştim :( ama bilgi ve tecrübe kazandım bu bilgileri sizinle paylaşıyorum http://forum.shiftdelete.net/junior-editorler/198732-e-kazanc-sistemleri-1-a.html

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Geçmiş olsun diyelim ne gelir elden başka.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
İbret olsun bu heveslilere.

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
rapide hotfilede upload yapıp para kazanıldıgını bılıyom ama buda yasaklasıyor

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
o işleri yapıp zengin olsa bile bi insan bunları kaleme alıp neden kendine bi rakip çıkartsın, hatta o işleri bilip yapan bi insan neden böyle küçük işlerle uğraşssın.

neyse geçmiş olsun diyeyim ben de.

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Rom adam sistemi oturtmuş isterse 1000 kişiyi bu işe soksun pek etkilemez adam sitelerine veriyo reklmı ortaklaşa kazanıyolar hatta o teobook daki adam resimleri koymuş ortak kazanç programındaki satıcı kişinin 10 malın 7 si kendi sitelerinden satılmış google a reklamda vermiyo kendi siteleine koyuyo site yapımını anlatıyo tabi işin zork ısmı siteyi hitletmek sistemi oturtunca günde 5 tl kazandırır gibime geliyo en az tabi web sitesi olan tanıdıkların varsa 20 yaşında memur maaşından fazla maaş alman bile mümkün gördüğüm biri vardı da birde adam uyanık kitap olarak satmıyo ki ortaklaşa alamasınlar diye özel üyelik kısmını veriyo ama onunda çaresi var aynı üyelik adını 5 kişi kullanır :)

Aline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun, ders olsun bu da herkese, teşekkürler paylaştığın için.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Uykum gelmedi bir zaman okuycam. Dolandırıcılık kelimesini duyduğum zaman bile gözlerim dört dönüyor :)