Yardım Bilgisayar ev ağından faydalanamıyor

Penamy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım ev ağına ethernet kablosu ile bağlı ve tarayıcılarda veya pc ye önceden kurulmuş olan programların internet ile ilgili bir sorunu yok. Ama iş windows update veya dosyasını indirdiğim bir programın kurulmasına gelince internet bağlantısı yok diyor google üzerinden herşeyi indirebiliyorum ama internet destekli bir programın kurululmunu yapamıyorum steam ve epic games store yi indirdim indirmede bir sorun yok ama bu programların kurulumunu yaparken internet bağlantı hatası alıyorum
djsfh.png
resim_2023-08-09_200839789.png

moideen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Bilgisayarım ev ağına ethernet kablosu ile bağlı ve tarayıcılarda veya pc ye önceden kurulmuş olan programların internet ile ilgili bir sorunu yok. Ama iş windows update veya dosyasını indirdiğim bir programın kurulmasına gelince internet bağlantısı yok diyor google üzerinden herşeyi indirebiliyorum ama internet destekli bir programın kurululmunu yapamıyorum steam ve epic games store yi indirdim indirmede bir sorun yok ama bu programların kurulumunu yaparken internet bağlantı hatası alıyorumEkli dosyayı görüntüle 184913Ekli dosyayı görüntüle 184915
Windows güvenlik duvarını komple devre dışı bırakıp dener misiniz bi.