Yardım Dolandırıcı olduğundan şüphe ettiğim siteye yanlışlıkla kişisel bilgilerimi verdim

Etopcu

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Siteye girmenizi tavsiye etmediğim www.hollistertürkiye.com adlı siteye hollister adlı markadan alışveriş yapmak için girdim hemen üye oldum(akılsız başım neden hemen üye oluyorsam) sonra usa daki siteye girdim ve benim girdiğim sitenin site düzeni görünüşü olarak hiç alakası olmadığı gördüm ama ürünlerin resmi falan orjinal sitedeki resimler sonra sitenin logosunun yazdığı yerde HOLLISTER yazması gerekirken HOLLISTE yazdığını gördüm ve usa'daki resmi siteye türkiyede satış yapıyor musunuz diye sordum ve tahmin edeceğiniz üzere hayır cevabını aldım .Kısacası anlayacağınız hollister adlı şirketin sitesinin böyle bir görünüşe saçma sapan bir düzene sahip olamayacağını sonradan anladım .Evet usom'a ihbar gönderdim ve şimdi o siteye ev adresimi vesayre bilgileri gönderdiğim için epey tedirginim sizce ne yapayım arkadaşlar ? He bu arada kaspersky kullanıyorum ve siteye girerken güvenli olmayan site uyarısı aldım

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
ev adresinden ne olacak ki, sanki kredi kartı bilgilerini verdiniz.