Doğum günü hediye önerisi

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Millet doğum gününde sevgilime(kız) ne hediye almalıyım sizce. Hayır ramazan vakti olunca oruç falan yiyecekle ilgili bir şey de olmaz. Öneriniz lazım :(

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Boş ver hediyeyi. Ben seni maddiyata bağlayamayacak kadar çok seviyorum dersin :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ramazan kolisi yaptir :D
Saka bir yana genelde giyecek elbise ayakkabilardan hoslanirlar asagi yukari tarzini biliyorsun bu tarz bisey al

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
iyi bir mekanda güzel bir yemek + yemek sonrası ufak bir gezinti olabilir. :)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
iyi bir mekanda güzel bir yemek + yemek sonrası ufak bir gezinti olabilir. :)
gezintiden sonra da büyük sürprizler :devil2::devil2:

@lordare
hiç ipucu vermemişsin kji nasıl biri ne sever ne sevmez :/ ben mesela kitap sipariş ettim şimdi daha açılcam bak düşün :D bu hediye işleri zor...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Mersin idman yurdunun maçına götür :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Topuklu ayakkabı alırsan 2 yıllık ilişki kontrat imzalarsınız :) '' o derece severler topuklu ayakkabıları. '' ama marka pahalı birşey al :P

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Mersin idman yurdu maçına götür diyen arkadaş, sezon kapalı ve ben mersinde değilim :D
Topuklu ayakkabı olmaz çünkü kızın boyu benimkinden 1-2cm az, yani topuklu giyse beni geçebilir boyu :D
Yemek olayı olmaz sanırım. Bu yüzden zaten ramazanda olduğumuzu söyleyerek danıştım. İftar olayı da uygun değil ailesiyle açar
Kitap olayı bilmiyorum kitap okumayı seven birisi, olabilir ama hangi kitabı alıcam o da var. Aslında bir kutuya güzel bir aşk kitabı, başka ıvır zıvır bir şeyler ve yazılar falan düşünebilirim.
Parfüm de çok klasik, şahsen ben bile sıkıldım parfüm hediyelerinden :D

Güzel, güzel. Yaratıcı düşünceler geliyor :) başka öneriler?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Mersin idman yurdu maçına götür diyen arkadaş, sezon kapalı ve ben mersinde değilim :D
Topuklu ayakkabı olmaz çünkü kızın boyu benimkinden 1-2cm az, yani topuklu giyse beni geçebilir boyu :D
Yemek olayı olmaz sanırım. Bu yüzden zaten ramazanda olduğumuzu söyleyerek danıştım. İftar olayı da uygun değil ailesiyle açar
Kitap olayı bilmiyorum kitap okumayı seven birisi, olabilir ama hangi kitabı alıcam o da var. Aslında bir kutuya güzel bir aşk kitabı, başka ıvır zıvır bir şeyler ve yazılar falan düşünebilirim.
Parfüm de çok klasik, şahsen ben bile sıkıldım parfüm hediyelerinden :D

Güzel, güzel. Yaratıcı düşünceler geliyor :) başka öneriler?

Okuduğu kitapların ne tarz olduğunu öğrenebilirsen hangi tarz kitapları seviceğinide öğreniceksin böylelikle çok güzel bir kitap alabilirsin.

Benim tavsiyem '' eğer yengemiz çikolata gofret tarzı '' şeyleri seviyorsa Kalp şeklinde bir kutu al içine bakkaldaki tüm tatlıları doldur en üstüne kitabı koy ve bir tane not yaz seni seviyorum diye.

Kargo ile evine yollattır yada elden verebilirsin :)

Cikolataları tatlıları vs iftardan sonra ye dersin olur biter yada iftardan sonra kendin elden teslim edersin :P

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
ben biraz şanslıyım benim hoşlandığım kızın yurttan oda arkadaşı benim de sınıftan arkadaşım çıktı :D aralarında çok şey konuşuyolar sen de sevgilinin en yakın arkadaşına danışabilirsin mesela
13 temmuzda metallica konseri var bilet alırsın birlikte gidersiniz felan :D ya da sevdği birinin konserine bilet ;) fena olmaz hani :)

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
En yakın arkadaşa danışma olayı mantıklıymış

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Okuduğu kitapların ne tarz olduğunu öğrenebilirsen hangi tarz kitapları seviceğinide öğreniceksin böylelikle çok güzel bir kitap alabilirsin.

Benim tavsiyem '' eğer yengemiz çikolata gofret tarzı '' şeyleri seviyorsa Kalp şeklinde bir kutu al içine bakkaldaki tüm tatlıları doldur en üstüne kitabı koy ve bir tane not yaz seni seviyorum diye.

Kargo ile evine yollattır yada elden verebilirsin :)

Cikolataları tatlıları vs iftardan sonra ye dersin olur biter yada iftardan sonra kendin elden teslim edersin :P
Her tür kitabı okurmuş bu konu için önereceğin kitap var mı ki ?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Kitap alma çünkü çok basit bir hediye olur. Arkandan "Bana kitap almış :hammer:" der.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Kitap alma çünkü çok basit bir hediye olur. Arkandan "Bana kitap almış :hammer:" der.
Tamam kitap basit bir hediye olabilir ama içi derya deniz :) Sunum da önemli tabi burda. Yani demek istediğim "düzgün içerik" ve "karşındakinin bunu algılaması" kritik noktalar. Gidip güliverin maceralarını alırsa hediye diye gümler :D ama şöyle güzel bir aşk romanı olsa kendi de önceden okumuş olsa arkadaş yani kitaba bir de değer katsa on numara hediye olur. Yakın zamanda imza kampanyaları bile olabilir oturduğu yerde onları bile kovalayabilir eğer sevgilisnin sevdiği bir yazar varsa...
Uzun lafın kısası hediyeye değer katmak bizim elimizde :)

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Pek kitaplarla aram iyi değildir :D ayrıca sunum konusunu da iyice düşünmek lazım ne yapabiliriz diye. Sadece kitap olursa çok sade olur. Kitabın yanına başka ıvır zıvır bir şeyler de uydurup kalp şeklindeki kutuda falan bilmiyorum bir şeyler bulmak lazım.
En iyi arkadaşına da söyledim düşünecek ama ondan yarar geleceğini pek sanmıyorum :D
Yiyecekli bir şeyleri zaten unutalım, ramazan sonuna kadar süremiz var düşünmeye

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bir müzik kutusu(çevirince müzik çalıyo ya :D)veya kar küresi alıp yanında bir zarf ile yengeyi etkileyebilirsin

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Yanlız kitap almakta kararlı isen sakın ama sakın aşk kitabı alma abla seni çapkın birşeyden başka birşey olmadığını zanneder o yüzden mantıklı,zeka gerektiren saygın bir kitap al ki seni ciddiye alıp aklı başonda zannetsin:)

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
O zaman kitaptan başka bir şey bulmalıyız :(

ScoutNews

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Farklı renklerde güllerden bir demet oluşturup , yanına da güzel bir şiir yazabilirsiniz . Gösterişli değil ama duygusal bir doğum günü hediyesi olabilir . :)

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Bugün benim doğum günüm. Bana ne alırsa ona göre bir şey almayı düşünicem :D

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
:D tamam

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Kalpli kutu almış kutunun içinde birbirini tamamlayan iki tyane kalpli anahtarlık ve bir sürü içinde yazılar yazdığı kağıtlar vardı :)
Hediye fazla teferruatlı bir şey değildi ama biz de ona aynısını yapamayız tabi farklı bir hediye olmalı

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Millet doğum gününde sevgilime(kız) ne hediye almalıyım sizce. Hayır ramazan vakti olunca oruç falan yiyecekle ilgili bir şey de olmaz. Öneriniz lazım :(
Hacı gir forumun ordaki kitapsan'a, aklının alabildiğice hediyelik eşya var, bulursun bişeyler :D
Mersin'de yaşıyorsun varsaydım, başka yerde yaşıyorsan bilemicem :D

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Ankaradayım :)

senin adını ahmet diyelim.,vidyo çek,çevrendeki insanlara kameraya ahmet (yengeye ayşe diyelim) ayşeyi seviyor, ahmet, ayşeyi çok seviyor, Ayşe, ahmet seni çok seviyor diye en az 2 dk lık vidyo çek

Bunu ben nerede görmüştüm ? :)
Onunla hiç uğraşamam :D

senin adını ahmet diyelim.,vidyo çek,çevrendeki insanlara kameraya ahmet (yengeye ayşe diyelim) ayşeyi seviyor, ahmet, ayşeyi çok seviyor, Ayşe, ahmet seni çok seviyor diye en az 2 dk lık vidyo çek

Bunu ben nerede görmüştüm ? :)
Onunla hiç uğraşamam :D

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bütçe ne kadar alıntıla mesajımı sana birşeyler öneririm illa.