- Reaksiyon puanı
- 1,935
Millet doğum gününde sevgilime(kız) ne hediye almalıyım sizce. Hayır ramazan vakti olunca oruç falan yiyecekle ilgili bir şey de olmaz. Öneriniz lazım ![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
gezintiden sonra da büyük sürprizler :devil2::devil2:iyi bir mekanda güzel bir yemek + yemek sonrası ufak bir gezinti olabilir.![]()
Mersin idman yurdu maçına götür diyen arkadaş, sezon kapalı ve ben mersinde değilim
Topuklu ayakkabı olmaz çünkü kızın boyu benimkinden 1-2cm az, yani topuklu giyse beni geçebilir boyu
Yemek olayı olmaz sanırım. Bu yüzden zaten ramazanda olduğumuzu söyleyerek danıştım. İftar olayı da uygun değil ailesiyle açar
Kitap olayı bilmiyorum kitap okumayı seven birisi, olabilir ama hangi kitabı alıcam o da var. Aslında bir kutuya güzel bir aşk kitabı, başka ıvır zıvır bir şeyler ve yazılar falan düşünebilirim.
Parfüm de çok klasik, şahsen ben bile sıkıldım parfüm hediyelerinden
Güzel, güzel. Yaratıcı düşünceler geliyorbaşka öneriler?
Her tür kitabı okurmuş bu konu için önereceğin kitap var mı ki ?Okuduğu kitapların ne tarz olduğunu öğrenebilirsen hangi tarz kitapları seviceğinide öğreniceksin böylelikle çok güzel bir kitap alabilirsin.
Benim tavsiyem '' eğer yengemiz çikolata gofret tarzı '' şeyleri seviyorsa Kalp şeklinde bir kutu al içine bakkaldaki tüm tatlıları doldur en üstüne kitabı koy ve bir tane not yaz seni seviyorum diye.
Kargo ile evine yollattır yada elden verebilirsin
Cikolataları tatlıları vs iftardan sonra ye dersin olur biter yada iftardan sonra kendin elden teslim edersin![]()
Tamam kitap basit bir hediye olabilir ama içi derya denizKitap alma çünkü çok basit bir hediye olur. Arkandan "Bana kitap almış :hammer:" der.
Topuklu ayakkabı alırsan 2 yıllık ilişki kontrat imzalarsınız'' o derece severler topuklu ayakkabıları. '' ama marka pahalı birşey al
![]()
kutlu olsun o zamanBugün benim doğum günüm. Bana ne alırsa ona göre bir şey almayı düşünicem![]()
senin adını ahmet diyelim.,vidyo çek,çevrendeki insanlara kameraya ahmet (yengeye ayşe diyelim) ayşeyi seviyor, ahmet, ayşeyi çok seviyor, Ayşe, ahmet seni çok seviyor diye en az 2 dk lık vidyo çek
Hacı gir forumun ordaki kitapsan'a, aklının alabildiğice hediyelik eşya var, bulursun bişeylerMillet doğum gününde sevgilime(kız) ne hediye almalıyım sizce. Hayır ramazan vakti olunca oruç falan yiyecekle ilgili bir şey de olmaz. Öneriniz lazım![]()
senin adını ahmet diyelim.,vidyo çek,çevrendeki insanlara kameraya ahmet (yengeye ayşe diyelim) ayşeyi seviyor, ahmet, ayşeyi çok seviyor, Ayşe, ahmet seni çok seviyor diye en az 2 dk lık vidyo çek