mikail2344
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
------
Doğan Medya Grubu:yes:Dmgde ne ola?!!!
Tanımıyorum!!!
Ortada saldırılacak bir durum yok kendileri itiraf etmiş biz yalancıyız diye iftira kampanyası değil itiraftır bunlar yakında genius rekorlar kitabına da girer bunlar dünyanın en çok yalan haber yapan medyası diye.:thumbup::thumbup::thumbup:Saldırın Aslanlarım. Bu ülkenin güneşi, bu gibi derin devlet artıkları temizlenmeden parlamayacaktır....!
başbakan bu konuya uzun zamndır parmak basıyo elden gelen en kolay ve tek eylem boykottur ,aklımızın bir kenarına
Aynen katılıyorum ama ne yazık ki medyanın tartışmasız lideri diye biliriz.Nasıl lider olduklarıda belli zaten.Allah bilir kaç bin vatandaşımızın ekmeğiyle oynadılar.
Zaten bunlar vergi kaçırdıkları için cezada almışlardı.Benim aklıma takılan neden bunların oyunları AK parti iktidar olduktan sonra ortaya çıkmaya başladı.Neden bundan önceki hükümetlerde boyaları ortaya çıkmadı gerçi tartışılması uzun sürer.
Ne zaman AK parti bunların isteklerini yapmadı o zaman başladılar oyunlarına..Hatırlarsınız belki AK parti belediyesi bunlara hotel için sorun çıkartmıştı ve o zamandan sonra AK partiyi karalama kampanyası başlatmışlardı.Zaten bunların sonları pek hayıra alamet değil gibi.
unutmayınız doğanın bukadar büyümesinde akpninde payı büyük.
(bknzoaş ihalesi , bknz: petrol ofisinin vergi affı)
unutmayınız doğanın bukadar büyümesinde akpninde payı büyük.
(bknzoaş ihalesi , bknz: petrol ofisinin vergi affı)
katılıyorum:yes:Söylenecek o kadar çok şey varken ben tanımamakta! ısrarlıyım![]()
Ne Tvsinde haber izliyorum nede gazetesini alıyorum Aydın doğandanda nefret ediyorum...
aydın doğanın amacı hilton oteline göz dikmesi oldu, bu olmayınca hükümeti tehtidler, tehtid haberleri ile geçiştirmeye başladılar, mehmet ali birand kılıçdaroğluna inşallah kazancağız demesi istanbulu chp alması taktirde hilton otelini aydın doğana vereceğini söylediler bu nedenle doğan medyasının bu otel karşılığında ak partiyi eleştirmesi, çamur atma politikasını yapmasıdır.
Buradaki herkes doğan gurubuna karşı olduğuna göre bunları büyüten kim?