Doğan medyası yalan şampiyonu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Dmgde ne ola?!!!
Tanımıyorum!!!

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Saldırın Aslanlarım. Bu ülkenin güneşi, bu gibi derin devlet artıkları temizlenmeden parlamayacaktır....!

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Söylenecek o kadar çok şey varken ben tanımamakta! ısrarlıyım;)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
DGM'yi Kapatılan Devlet Güvenlik Mahkemesi Sandım :)

Doğan Grubu iyice sapıttı zaten

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Saldırın Aslanlarım. Bu ülkenin güneşi, bu gibi derin devlet artıkları temizlenmeden parlamayacaktır....!
Ortada saldırılacak bir durum yok kendileri itiraf etmiş biz yalancıyız diye iftira kampanyası değil itiraftır bunlar yakında genius rekorlar kitabına da girer bunlar dünyanın en çok yalan haber yapan medyası diye.:thumbup::thumbup::thumbup:

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
başbakan bu konuya uzun zamndır parmak basıyo elden gelen en kolay ve tek eylem boykottur ,aklımızın bir kenarına

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başbakan bu konuya uzun zamndır parmak basıyo elden gelen en kolay ve tek eylem boykottur ,aklımızın bir kenarına

Aynen katılıyorum ama ne yazık ki medyanın tartışmasız lideri diye biliriz.Nasıl lider olduklarıda belli zaten.Allah bilir kaç bin vatandaşımızın ekmeğiyle oynadılar.

Zaten bunlar vergi kaçırdıkları için cezada almışlardı.Benim aklıma takılan neden bunların oyunları AK parti iktidar olduktan sonra ortaya çıkmaya başladı.Neden bundan önceki hükümetlerde boyaları ortaya çıkmadı gerçi tartışılması uzun sürer.

Ne zaman AK parti bunların isteklerini yapmadı o zaman başladılar oyunlarına..Hatırlarsınız belki AK parti belediyesi bunlara hotel için sorun çıkartmıştı ve o zamandan sonra AK partiyi karalama kampanyası başlatmışlardı.Zaten bunların sonları pek hayıra alamet değil gibi.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Aynen katılıyorum ama ne yazık ki medyanın tartışmasız lideri diye biliriz.Nasıl lider olduklarıda belli zaten.Allah bilir kaç bin vatandaşımızın ekmeğiyle oynadılar.

Zaten bunlar vergi kaçırdıkları için cezada almışlardı.Benim aklıma takılan neden bunların oyunları AK parti iktidar olduktan sonra ortaya çıkmaya başladı.Neden bundan önceki hükümetlerde boyaları ortaya çıkmadı gerçi tartışılması uzun sürer.

Ne zaman AK parti bunların isteklerini yapmadı o zaman başladılar oyunlarına..Hatırlarsınız belki AK parti belediyesi bunlara hotel için sorun çıkartmıştı ve o zamandan sonra AK partiyi karalama kampanyası başlatmışlardı.Zaten bunların sonları pek hayıra alamet değil gibi.

unutmayınız doğanın bukadar büyümesinde akpninde payı büyük.
(bknz:poaş ihalesi , bknz: petrol ofisinin vergi affı)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Ne Tvsinde haber izliyorum nede gazetesini alıyorum Aydın doğandanda nefret ediyorum...

ümit yaşar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AKP'nin yükselişinde arkadaşın soylediği gibi dogan grubunun etkisi büyük. Daha sonra ki zamanlarda Başbakanla bir ihale nedeniyle sorunlar yaşandı Başbakan ihaleyi Çalık grubuna söz verdiğini dogan grubuna iletmiş tabi ertesinde dogan grubuyla akp arasında büyük olaylar olmuştu . Bu arada Çalık grubuna dikkat çekmek lazım akp nin gelmesiyle medya işine girdi tabi akp nin sayesinde devlet bankaları krediler açtı . Hatta en son açıklanana ekonomik pakette sadece çalık grubunun yararlanabileceği bilinen teşvikler var

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Pek zannetmiyorum.Eğer POAŞ bu kadar büyük olmasaydı zaten alamazdı ihaleleri.Hemde geçenlerde yapılan ihalede bir tek POAŞ girmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Vergi affına bende sinir oldum keşke vergi zammı uygulasalardı.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2

POAS'i kimin verdigini bilmiyorsan bence bir arastir.
Turkiyenin kadim solcularinda Bulent Ecevit'in zamaninda imzalanan bir anlasmadir o.
Anlasma sartlari dunya karikaturune gecmistir.

Dogan grubu 5 kurus para harcamadan aldi orayi, bu hukumet dava acarsa birsey tutturamasin diye her tarafi baglamis.
Bunlari bilmeden yazmayalim.
Ayrica bunu onaylayanlar arasinda.
Bahceli ve yilmaz'da bulunuyor.

Eger o kadar destekcisi olsa 5 yildizli oteline destek verirdi.
Ki bugun burnundan getiriyor POAS konsunda.

Buyrun kaynaklar:
Ahmet Taşgetiren : POAŞ ihalesi ve medya ahlakı - Tarih: 6.3.2000 - Kategori: Yazarlar - Yenisafak.com
tumgazeteler

Buda destekcisi dediginiz hukumetin poas darbesi.

Bilmeden yazarsak iftira atmis oluruz.
Saygilar,

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Çamur at tutmazsa psikolojik savaşta olsun kazanırız tezine dayalı yayıncılık.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
aydın doğanın amacı hilton oteline göz dikmesi oldu, bu olmayınca hükümeti tehtidler, tehtid haberleri ile geçiştirmeye başladılar, mehmet ali birand kılıçdaroğluna inşallah kazancağız demesi istanbulu chp alması taktirde hilton otelini aydın doğana vereceğini söylediler bu nedenle doğan medyasının bu otel karşılığında ak partiyi eleştirmesi, çamur atma politikasını yapmasıdır.

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dmg haberle yada yaptığı kaliteli yayınla değil bol sevişmeli dizileriyle gündemde yada reyting sıralamasında haftanın blli günlerinde üst sıraya çıkabiliyo
aydın doğan kendi neki medyasıda o olsun dündar ve birand ta resmen medaya maymunu olup çıktılar utanmasalar doğanı omuzlarına alıp takimde dolaştıracaklar
secimlerde çamur at izi kalsın şeklindeki haberlerinide çok izledik

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aydın doğanın amacı hilton oteline göz dikmesi oldu, bu olmayınca hükümeti tehtidler, tehtid haberleri ile geçiştirmeye başladılar, mehmet ali birand kılıçdaroğluna inşallah kazancağız demesi istanbulu chp alması taktirde hilton otelini aydın doğana vereceğini söylediler bu nedenle doğan medyasının bu otel karşılığında ak partiyi eleştirmesi, çamur atma politikasını yapmasıdır.

Aynen tam teşkil kaltılıom

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Konuyu açana rkadaşın alnından öpüyorum milletimiz böyle kurluşlar tarafından resmen oyuncak olma yolunda yalnın 1 i bin para:hiç bir şeyleri doğru değil zaten.

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yalan Haber Yapmaya Puan Verene Kadar Adam Gibi Bi Ceza Verseler Daha Caydırıcı Olmaz mı?

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
insanlara duymak istedikleri şeyleri söylüyorlar doğruları değil bu yüzden insanlar olumlu gördükleri bir şeyi neden şikayet etsinler insanların ilk önce bilinçlenmesi lazım gibi geliyor her gururunuzu okşayan şeye boynumuzu eymemeliyiz. :D

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bu tür yayınlar sorgulamadan okuyan kesimler için kamuoyu oluşturmak için yayınlanıyor.
Ama sanırım maymun artık gözünü açtı, açıyor.

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
doğan grubunun yalanları sayesinde bir sürü okur kaybediyo veya bazılarını dolduruşa getiriyo

*Bayram*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar resmen medya gücünü iş hayatındaki rakiplerine karşı silah olarak kullanıyor.

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Doğan dedin mi 10 defa düşüneceksin. İnşallah bu adamında sonu uzan gibi olurda Türkiye bir pislikten kurtulur. Yaptığı haberlerin hepsi boş bu grubun kanallarındaki bütün ana haber bültenleri. Magazin ana haber bülteni yazıklar olsun.

aşkıtuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Buradaki herkes doğan gurubuna karşı olduğuna göre bunları büyüten kim?

mikail2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buradaki herkes doğan gurubuna karşı olduğuna göre bunları büyüten kim?

Adamlar büyümüş zamanında büyüyeceği kadar.Halkı alıştığı bir işten kaldırmak çok zordur.Biz şimdi kalkıpta adamın birine yıllardır izlediğin kanal,okuduğun gazete şöyle böyle şeyler yapmış dersek,sahibi şunu bunu yapmış devleti dolandırmış dersek adam şap diye inanmaz heralde.
Dhg nin iflasıda devlete aynı oranda zarar verecektir.iflas etmeden daha büyüklerini veriyor ama.

Arkadaşlar başımdan geçen olayıda anlatayım.Biz Zaman Gazetesi'ne aboneyiz ve sabahlarıda ben okula erken gittiğim için gazeteyi bn alırdım çalınmasın diye götürür okulda okurdum.bizm edbçıda herzaman elinde radikal gaztesi ile gelirdi okula. ders işlemiyorz diye arkadaşalarla gazteye göz atıyorduk.Sonra öyle muhabbet açıldı doğan holdingi tartıştık. hocada meğer bizi dinliyormuş.oda geldi sıraların arasında dolaşırken muhabbete katldı ve başladı doğanı desteklemeye.Elimdeki gazetenin sözde benim gibi daha neyin ne olduğunu bilmeyenlerin okuduğunu,gazetenin sadece dinimizi kullanarak para kazandığını benim bunu anlamam için dahada olgunlaşmam gerektiğini söyledi.Bende halkın istediği gazeteyi okuyabilceğini.DHG gazetelerindeki magazını okumaktansa zamanın daha iyi olduğunu söyledim.Ben o gazeteyi babamın yanında okumaya utanırım hocam müstehcen dedim. vs. Bu olay bu sene seçimlerin kızıştığı aylarda oldu.Hocamın çok iyi olmasına rağmen beni hiç sevmezdi.her zaman arka sıradan sebeb yokken sırf benı sınırlendırmek için kpının yanındaki sıraya otururdu.

bu hocam gibi niceleri vardır heralde onlar var oldukça dhg war olacaktır heralde.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zaten şu an Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal'i savunmak terörist ve yalancı olmak anlamına geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...