Doğalgaza %15 Zam

Bu konuyu okuyanlar

Alyx Vance

Profesör
Katılım
14 Nisan 2021
Mesajlar
2,904
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
1,608
Puanları
113
%21 büyüme oluyo ve zam? Nasıl Oluyor?

Hepsi amerika oyunu şahlanıyoruz daha az önce tr ekonomisi %21 büyüdü Avrupa bizi gısganıyo???????
 

OzkanK.

Rektör
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,693
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Bu zammın sıradan kullanıcıya gelmemiş olması sevindirici ama... Herkes bilir ki kış yaklaşırken minimum doğalgaza gene yüzde 10-15 zam gelecektir 1-2 ay içinde hane kullanımı için. Doğalgazda dışa bağımlı olduğumuz için bu zam her sene kaçınılmaz gibi bir şey. Ben kendimi bildim bilelide gelir.

Kemal Kılıçdaroğlunun mesajına gelecek olursak bu söylemler ile mi halkı kucaklayacak ve iktidar olacak bu nasıl bir usluptur !

Saray diye hitap etmeler gözüm üstünde demeler Size süre tanıdık demeler flan :) Bunu gören seçmen vayy be ne güzel çözüm buldu ne güzel alternatif oldu direk CHP'ye oy vermeliyim flan mı diyecek sanıyor acaba gerçekten !

Çözüm olarak sunduğu gene her zaman ki gibi HAYBEDEN PARA DAĞITMAK... Hem zam yapmayın diyor hemde 84 milyona doğalgaz yardımı yap ama bütçe sordumu söyleme ! Böyle siyaset olmaz ki. Biz iktidar olursak yoksula işsize ev kadınıa engelliye 1000 'er TL verecez yok çift ikramiye verecez biz iktidar olursak şunu verecez bunu verecez şunu kaldıracaz bunu sıfırlayacaz bedavaya dağıtacaz gibi boş laflar ama parayı nerden bulucan dedimi cevap yok. İyi devamında Doğalgaz firmalarına el koyacaz dememiş.
 
Üst